RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ciobotariu se teme de starea terenului

/ 17 februarie 2010

Tehnicianul Pandurilor nu poate spune ce ar fi mai bine pentru fotbalul românesc, amânarea  sau nu a returului, însă el ştie că echipa sa este pregătită în acest moment să joace primul joc oficial în 2010.

Liviu Ciobotariu se teme că starea gazonului ar putea împiedica echipa sa să combine şi să-şi croiască drumul spre gol şi victorie în meciul cu Astra: „Este mult mai uşor să distrugi decât să construieşti, iar noi suntem o echipă care jucăm acasă şi avem nevoie de construcţie. Poate fi şi starea terenului un impediment pentru a construi”, a declarat tehnicianul Pandurilor. Acesta a mai precizat că echipa se va conforma programării şi va juca încercând să se adapteze mai bine decât adversarul la condiţiile de joc pentru a-şi apropia victoria: „Nu pot spune acum dacă îmi convine sau nu pentru că dacă terenul va arăta bine mi-aş dori să jucăm. Şi dacă va ploua nu este nici o problemă, numai să nu fie zăpadă sau terenul îngheţat. Va fi probabil nămol pentru că starea terenului nostru nu este foarte bună şi nu este foarte bun gazonul, dar vom încerca să ne adaptăm, nu avem ce face”, a concluzionat Ciobotariu.

Indiferent de starea terenului, Pandurii mai au o problemă pentru meciul cu Astra Ploieşti, Liga Profesionistă de Fotbal ameninţând cu neprogramarea clubul târgujian pentru neplata unei datorii faţă de SC Unic AVI Sport SRL, o firmă de impresariat prin intermediul căreia Mădălin Popa a fost adus la Pandurii în vara lui 2008.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.