RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Kibwe Trim, al doilea double-double consecutiv

/ 14 februarie 2010

Unul dintre cei mai în formă baschetbalişti ai Energiei este pivotul Kibwe Trim, revenirea sa fiind una dintre mişcările foarte bune făcute de gorjeni în această iarnă, evoluţiile constant bune ale lui Trim stând la baza rezultatelor excelente reailzate în acest retur.

După ce primul său double-double din acest sezon, cel înregistrat la Timişoara, a fost umbrit de înfrângerea gorjenilor, singura de până acum în retur, în meciul cu SCM U Craiova Trim a marcat 24 de puncte şi 10 recuperări, acest cel de-al doilea doible-double fiind însă încununat şi cu o victorie a echipei sale.

Şi Theo Evans simte că pivotul său este în acest moment omul care trage echipa după el: “Trim şi-a intrat în formă, joacă din ce în ce mai bine”, a declarat antrenorul Energiei, care a discutat mult cu Trim ajutându-l pe acesta să treacă mai uşor peste ratările liberelor de la Timişoara, libere care transformate puteau aduce echipei gorjene o nouă victorie.

Aprecierile evoluţiilor lui Kibwe Trim nu vin însă doar din partea antrenorului, pivotul Energiei fiind printre favoriţii obţinerii unui loc în echipa Sudului la All Star Game-ul din acest an, voturile publicului plasându-l în acest pe locul patru, însă voturile presei şi cele ale federaţiei putându-l impune în lotul pentru meciul de la Oradea.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.