RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Evans lucrează la moralul lui Kibwe Trim

/ 8 februarie 2010

Antrenorul american al Energiei, Theo Evans, spune că a fost foarte mulţumit de jocul prestat de echipa sa la Timişoara în ciuda înfrângerii suferite în faţa celor de la Elba. Chiar mai mulţumit decât de jocul echipei, Evans s-a declarat încântat de evoluţia pivotului Kibwe Trim, chiar dacă acesta a fost cel care, pe final, ratând două aruncări libere, a făcut ca Elba să-şi apropie victoria în faţa Energiei.

„Trim a făcut unul dintre cele mai bune meciuri din acest retur, a foar un marcator bun, a fost util şi în apărare, unde a avut multe recuperări, dar i-a lipsit norocul la acele aruncări de pe final de joc”, a lăudat Evans jocul lui Kibwe Trim. Antrenorul Energiei spune că pivotul echipei sale a fost foarte afectat de cele două ratări din final, fapt pentru care a şi stat mai mult timp de vorbă cu el pentru a-i reface moralul pentru partidele următoare: „Cred că pentru el a fost foarte frustrant, a fost supărat după meci, dar acum e bine. Am vorbit cu el şi l-am convins că trebuie să meargă mai departe. Eu am fost foarte mulţumit de cum a jucat. Avem în continuarea nevoie de serviciile lui, de jocul lui, mai ales sub panou”, a completat Theo Evans.

Kibwe Trim a revenit în această iarnă la Energia şi a reuşit să surprindă prin evoluţii constant bune în cele cinci partide susţinute în campionat în tricoul echipei gorjene. Trim are o medie de aproape 14 puncte marcate pe meci, şi peste 8 recuperări în fiecare partidă, la meciul de la Timişoara pivotul Energiei reuşind şi primul său double-double din acest sezon cu 23 de puncte marcate şi 11 recuperări făcute.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.