RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii şi Umbro îi aduc pe Hagi şi Gică Popescu la Târgu Jiu – AUDIO

/ 10 februarie 2010

Sâmbătă, cu începere de la ora 13:00, la Sala Polivalentă din Târgu Jiu, va avea loc un spectacol-eveniment organizat în scopuri caritabile de Pandurii Lignitul Târgu Jiu şi Umbro România.

Spectacolul va cuprinde mai multe evenimente, punctul culminant fiind meciul demonstrativ susţinut de foşti internaţionali de marcă ai României, majoritatea fiind componenţi ai „Generaţiei de Aur”, în frunte cu Hagi şi Gică Popescu, şi o selecţionată a jucătorilor ce au evoluat în anii 80 pentru Pandurii.

Secretarul general al Pandurilor, Daniel Băloi, a declarat că acest eveniment are un substrat caritabil, tricourile ce vor fi purtate de jucători la acest meci demonstrativ urmând a fi scoase la licitaţie, fondurile strânse urmând a fi donate familiei micuţului Andrei Glăvan:

Pentru “Generaţia de Aur” vor evolua jucători ce au făcut istorie la naţionala României precum  Hagi, Gică Popescu, Lung, Moraru, Boc, Doboş, Rotariu, Vlădoiu, Ilie Dumitrescu, Ionel Ganea, Adi Ilie, Cârţu, Irimescu, Gabi Popescu, Bătrînu sau Săndoi, în vreme ce pentru Pandurii vor juca Hica, Porojnicu, Mihuţ, Găman, Ciubotariu, Buia, Niţă, Şolea, Gheorghe, Filip, Andronache, Gaşpar, Rădoi, Andriucă, Frimu şi Burlan.
Antrenori vor fi Emerich Jenei, pentru “Generaţia de Aur”, Pandurii fiind conduşi de cuplul Mihai Stelescu – Ion Săvulea.

Între orele 13:00 şi 15:00, evenimentul cuprinde şi două alte episoade, unul artistic şi unul de prezentare a lotului Pandurilor şi a noului echipament de joc:

Deşi iniţial întregul spectacol era programat a începe de la ora 12:00, la solicitarea celor de la GSP TV evenimentul a fost decalat cu o oră pentru ca meciul demonstrativ să poată fi transmis în direct de la ora 15:00.

Intrarea la spectacol se face doar pe bază de invitaţii, acestea urmând a fi distribuite de clubul Pandurii Lignitul Târgu Jiu şi de magazinul Umbro din Târgu Jiu, magazin situat în zonal Hotel Gorj.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.