RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Martinovic şi Raskovic, absenţi motivaţi

/ 10 februarie 2010

La primul antrenament al Pandurilor după revenirea din Antalya, Liviu Ciobotariu a avut la dispoziţie întreg lotul echipei gorjene, cu două excepţii.

Novak Martinovic şi Milanko Raskovic nu au ajuns la ora stabilită pentru antrenamentul de miercuri al Pandurilor, însă Ciobotariu ştia situaţia celor doi jucători sârbi: “Doar Martinovic şi Raskovic au lipsit la prima reunire după cantonamentul din Antalya, însă am vorbit cu ei la telefon, sunt pe drum şi vor ajunge şi ei în curând la Târgu Jiu. Aşa cum am stabilit, Rada, Tătaru, Diaconu, Avrămescu vor rămâne să se antreneze cu noi. În schimb Ionuţ Stancu, Basara şi Pleaşcă vor trece la echipa secundă. Deşi eram hotărât la sfârşitul turului să renunţ la el, Arrieta a avut în Antalya o şansă şi a profitat de ea. S-a antrenat foarte bine, a jucat foarte bine, cu excepţia unor greşeli în ultimul meci, şi a reuşit să mă convingă că merită să rămână alături de noi”, a declarat Liviu Ciobotariu pentru www.sportingorj.ro .

Neavând la dispoziţie un teren pe care să poată efectua mai mult de o simplă mişcare de dezmorţire, Ciobotariu şi-a trimis jucătorii să dea câteva ture de stadion după care s-a trecut la câteva exerciţii efectuate tot pe pista înzăpezită a stadionului Municipal.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.