RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ciobotariu, mulţumit de prima parte a cantonamentului

/ 3 februarie 2010

Tehnicianul Pandurilor, Liviu Ciobotariu, vede totul în roz la jumătatea cantonamentului pe care echipa sa îl desfăşoară în Antalya.

Ciobotariu pune în capul listei faptul că echipa a fost ocolită de accidentări, tot lotul fiind valid, dar spune că cele care contează vor fi doar concluziile finale: „Este bine în primul rând că nu avem probleme cu jucători care să se fi accidentat. Apoi, mă bucur de faptul că aici am reuşit să facem antrenamente la care să lucrăm atât tehnico-tactic, cât şi fizic. În alt treilea rând aş aprecia şi calitatea meciurilor amicale disputate până acum pe care le consider a fi nişte meciuri bune de pregătire. Deocamdată pot spune că totul este bine, dar concluziile le tragem abia la finalul cantonamentului”, a declarat pentru www.sportingorj.ro antrenorul Pandurilor.

Pandurii mai au programate trei meciuri de verificare în Antalya, cu NK Rudar, NK Varteks şi Piast Gliwice, dar şi unul la Târgu Jiu, pe 13 februarie, cu Gloria Buzău.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.