RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ciobotariu nu le promite noilor veniţi locuri în prima garnitură

/ 21 ianuarie 2010

Mulţumit de cei trei jucători pe care a reuşit să-i alăture vechiului lot cu care Pandurii au încheiat turul de campionat, Liviu Ciobotariu nu le promite însă noilor veniţi şi locuri de titulari.

Tehnicianul Pandurilor spune că lupta pentru un loc în prima garnitură atât pentru Orac, Vranjes şi Kamara, dar şi pentru ceilalţi jucători pe care îi are la dispoziţie a început şi este destul de dură:

Vox Ciobotariu – achiziţii

Dacă în lotul Pandurilor şi-au făcut loc trei jucători noi, la echipa gorjeană există şi disponibilizări, însă acestea au fost făcute doar către echipa a doua, acolo unde au fost retrogradaţi Ionuţ Stancu, Basara şi Arrieta:

Vox Ciobotariu – disponibilizaţi

Pandurii vor pleca în Antalya cu o delegaţie de 70 de persoane compusă din lotul primei echipe, dar şi jucătorii şi conducerea celor de la Pandurii II, echipa condusă de Gabi Zahiu urmând un program similar cu cel al trupei lui Ciobotariu. Pandurii II au stabilite patru jocuri amicale în Turcia, dar acestea sunt programate în zilele în care prima echipă nu are partide de verificare în ideea în care Ciobotariu va urmări şi aceste meciuri.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.