RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Victoria cu Sibiul, cadoul perfect pentru Loius Darby

/ 26 ianuarie 2010

Chiar dacă ziua lui de naştere a trecut, Darby împlinind 26 de ani pe 25 ianuarie, amână sărbătorirea acesteia până după meciul cu CSU Atlassib Sibiu.

Antrenorul american al Energiei, Theo Evans, spune că n-ar vrea să creadă că victoria din meciul cu Steaua a fost cadoul pentru aniversarea lui Darby, ci victoria pe care şi-o doreşte în meciul de miercuri, cu CSU Atlassib: “Sper ca victoria cu Sibiul să fie cadoul pentru Darby”, a declarat antrenorul care l-a adus şi l-a readus pe Darby la Târgu Jiu. Nici fanii echipei gorjene nu l-au uitat pe cel care i-a încântat cu slam dunk-urile sale spectaculoase, la antrenamentul de marţi dimineaţă în Sala Polivalentă fiind afişate bannere prin care i se ura în engleză americanului tradiţionalul „La mulţi ani!”, iar echipei i s-a adresat mesajul „Aşa vă vrem mereu!”.

Louis Darby a jucat sezonul trecut pentru Energia, însă din păcate el a încheiat sezonul mai devreme decât colegii săi din cauza unei accidentări suferită la mână, iar acest campionat l-a început alături de cei de la BC Argeş Piteşti, echipă pe care a părăsit-o însă după unele neînţelegeri financiare. Baschetbalistul american a revenit în această iarnă la Târgu Jiu semnând cu Energia un contract pentru un an şi jumătate.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.