RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vasile Stângă îl vrea pe psihologul naţionalei la Energia

/ 13 octombrie 2010

Tehnicianul Energiei vede rezolvarea problemelor de la echipă prin aducerea unui psiholog care să lucreze individual cu jucătorii săi. Stângă are şi omul care poate să-i revitalizeze pe jucătorii Energiei, cel propus fiind Cristian Răducanu, psihologul echipei naţionale a României, însă totul depinde acum de conducerea clubului.

“Rolul psihologului este fantastic. Atunci când am câştigat Challenge Cup cu Steaua am lucrat cu un psiholog. A schimbat mentalitatea la unii jucători. Şi-au spus în faţă jucătorii unul altuia ce-l deranjează, şi apoi s-au terminat conflictele. Plus atmosferă de grup, s-a întărit grupul, asta e meseria. Unii jucători care nu pot să spună antrenorului ce-i doare, ce au pe creier, dar se pot confesa psihologului. Întrebaţi-l pe Criciotoiu. M-am supărat pe el la echipa de club, a venit la lot, a vorbit cu psihologul şi a doua zi era altul se antrena cu plăcere. Nu ştiu dacă i-a schimbat creierul”, a declarat Vasile Stângă explicând relaţia dintre psiholog şi jucătorii de handbal.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.