RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vasile Stângă vrea la Sinaia după cantonamentul de la mare

/ 1 iulie 2010

Pregătirea de vară a handbaliştilor de la Energia a devenit o obişnuinţă în a începe cu un stagiu la mare urmat de o perioadă de acumulări într-o staţiune montană.

După ce anul trecut pregătirea montană s-a făcut la Rânca, acum antrenorul Vasile Stângă a optat pentru o staţiune de pe Valea Prahovei, Sinaia fiind destinaţia aleasă de tehnician: „Voi discuta la Sinaia pentru a aranja viitorul cantonament după ce venim de la mare. Vom susţine un cantonament la munte de 10 zile şi cea mai potrivită locaţie mi s-a părut staţiunea Sinaia. Până atunci însă, luni vom pleca la mare, la Eforie Nord, acolo unde vom sta 7 zile”, a declarat antrenorul Energiei.

Şi preşedintele Gore Popescu este de acord cu această schimbare de locaţie menţionând că pregătirea la Rânca va fi făcută în perioada de iarnă: „Domnul Stângă ştie un platou foarte bun în care poate face pregătirea cu echipa la Sinaia. În plus, a găsit acolo şi nişte condiţii extraordinare nu doar de cazare, masă şi refacere, cât şi ca preţ”, a declarat oficialul Energiei.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.