RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Steaua a refuzat sinteticul şi s-a antrenat la Băleşti

/ 25 martie 2010

Vedetele Stelei, Kapetanos, Ovidiu Petre, Bogdan Stancu, Toja sau Tănase s-au antrenat înaintea meciului cu Pandurii acolo unde joacă şi Catrinoiu, Bărbăcioru, Cojanu, Enăşel, Izdrugă sau Guran, jucători ai celor de la Internaţional Băleşti, echipă care evoluează în Liga a IV-a gorjeană.

Staff-ul Stelei a luat decizia de a efectua un antrenament pe iarbădupă sosirea la Târgu Jiu refuzând oferta Pandurilor, care le-au oferit pentru antrenament terenul sintetic. Cu câteva zeci de minute înaintea orei programate pentru antrenamentul Stelei, terenul micuţei echipe din Băleşti era înconjurat de circa 200 de oameni, iar în momentul în care autocarul echipei bucureştene şi-a făcut apariţia, circa 500 de curioşi se strânseseră pentru poze sau autografe de la favoriţii lor.

Mihai Stoichiţă, antrenorul Stelei, a cerut ca antrenamentul echipei sale să nu fie filmat sau fotografiat şi şi-a desemnat special oameni care să fie cu ochii pe cei care îndrăzneau să filmeze sau să fotografieze, aceştia mergând până la a le cere jandarmilor să împiedice oamenii să-şi imortalizeze idolii veniţi să se antreneze pe terenul lor.

La antrenamentul Stelei a participat şi Ovidiu Petre, jucător declarat incert pentru această partidă, „ceasul” lui Becali efectuând însă tot programul de pregătire cot la cot cu colegii săi, Stoichiţă urmând a-l titulariza în meciul cu Pandurii.

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.