RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Jiul Rovinari, între terenul de la Moi şi sinteticul de la Târgu Jiu

/ 15 februarie 2010

Conducerea clubului Jiul Rovinari încă nu a reuşit să stabilească locul unde echipa de liga a III-a îşi va disputa meciurile de pe teren propriu în returul acestui campionat.

În turul campionatului echipa gorjeană a jucat pe terenul de la Moi, în apropierea Rovinariului, însă suprafaţa de joc de acolo lasă mult de dorit şi preşedintele Vali Modrea a spus că, în condiţiile în care noul teren de la Rovinari nu va fi omologat pentru jocurile de liga a III-a, el ar opta pentru varianta de a juca meciurile de pe teren propriu la Târgu Jiu, pe terenul sintetic din cadrul Complexului „Municipal”: „Timpul rămas la dispoziţie pare prea scurt pentru a omologa terenul de la Rovinari. Suprafaţa de joc este bună, dar este vorba de tribune, vestiare, cu tot ce ţine de acestea, racorduri, apă caldă, apă rece. Cu toate că mai există varianta disputării meciurilor tot la Moi, eu optez pentru terenul sintetic de la Târgu Jiu”, a declarat Modrea pentru www.sportingorj.ro . Opţiunea sa pare a fi una pe deplin întemeiată, echipa rovinăreană fiind una care a pierdut foarte multe puncte acasă: „La Moi terenul este foarte prost, iar din cauza lui am pierdut în tur 12 puncte acasă din cauza terenului. Echipa joacă, dar dacă nu te ajută şi terenul… Dăm de echipe care se pun pe două linii în apărare şi cu terenul care nu-ţi permite să intri în combinaţii nu poţi desface astfel de apărări, nu ai cum să le dai gol. În schimb, pe terenuri bune, în deplasare, am câştigat puncte la echipe bune”, a mai declarat preşedintele celor de la Jiul Rovinari. Acesta consideră că punctele pierdute pe teren propriu ar fi ajutat echipa să ocupe în prezent un loc mult mai bun în clasamentul seriei.

www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • ssss. spune:

    Optiunea dom.V.Modrea,ca echipa sa dispute meciurile de acasa pe sinteticul din T.Jiu,cred ca este corecta si ma face sa cred ca clubul are un presedinte pregatit sa imbine interesul personal cu cel colectiv,gandindu-se si la jucatorii nostrii,la modul lor de-a se exprima mult mai usor pe un teren bun.

  • ssss. spune:

    Vreau sa cred ca nu se gandeste la aceasta varianta doar pentru punctele pierdute acasa in tur,ci si pentru cresterea echipei din punct de vedere tehnico-tactic:omogenizare,relatii de joc,joc constructiv si in viteza,lucruri importante si nerealizabile pe terenul la Moi,lucruri necesare pentru obictivele echipei pentru viitor,pe langa o politica sanatoasa a clubului.

  • ssss. spune:

    Dom.Modrea,vad ca stie ca performanta nu se poate face asa cum vrem noi.Trebuie sa ai rabdare,nevoie de timp in care trebuie sa investesti fara sa castigi.Sa pierzi si bani si nervi dar tot timpul sa crezi pana nu vezi cum investitia incepe sa returneze din banii investiti.Pentru asta omul potrivit trebuie sa fie la locul potrivit.A-ti facut stadion,continuati sa investiti si in echipa.Bafta !!!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.