RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Condescu şi Ciobotariu au vizitat terenul construit de primărie în oraşul Rovinari

/ 14 noiembrie 2009

podaru_condescu_ciobiDupă ce au vizionat împreună meciul echipei secunde în compania celor de la Jiul Rovinari, Marin Condescu şi Liviu Ciobotariu au vizitat terenul de fotbal construit de Primăria oraşului Rovinari.

Preşedintele Pandurilor şi antrenorul Liviu Ciobotariu au admirat terenul pe care Jiul Rovinari speră să se mute din primăvară, terenul construit din banii primăriei fiind o micuţă bijuterie gata de a găzdui meciuri. Suprafaţa de joc arată foarte bine, s-a realizat un drenaj bun, dar şi un sistem computerizat de irigare, acesta fiind într-o încăpere subterană din spatele uneia dintre porţi, încăpere ce va avea şi un mic bazin de înot.

drenaj_teren_moi

Constantin Podaru, administratorul public al oraşului Rovinari, a declarat că lucrările pentru acest teren de joc au costat aproximativ 1.400.000 de lei, iar în curând se va trece la faza a doua a lucrărilor, cea în care se va construi clădirea ce va adăposti vestiarele şi celelalte încăperi necesare echipei, clădire ce va constitui totodată şi baza tribunei principale a noului stadion rovinărean, lucrare care va costa circa 7.500.000 de lei şi care este acum la stadiul lansării lictaţiei publice.

podaru_ciobi_teren_rovinari

Constantin Podaru spune că în acest moment suprafaţa de joc de pe terenul din Rovinari este poate cea mai bună din întreaga Oltenie, lucru confirmat şi de antrenorul Ciobotariu, acesta fiind încântat de ceea ce a văzut la Rovinari. Podaru spune că la finalizarea tuturor lucrărilor, costurile se vor cifra undeva în jurul a 5.000.000 de euro, iar stadionul va putea găzdui circa 7.200 de spectatori.

Preşedintele Marin Condescu, a discutat cu Constantin Podaru şi despre posibilitatea unei viitoare colaborări în cazul promovării echipei secunde a Pandurilor în Liga a II-a aceasta să evolueze pe stadionul din Rovinari, în acest sens angajându-se a construi în apropierea acestui stadion a unui teren de pregătire cu suprafaţă sintetică.

teren_rovinari

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • spaga spune:

    arata super calumea terenu .!! de liga 1 cred ca e .!!!.. cel al pandurilor e printre cele mai proaste terenuri .!!!! mai ales cand ploua e jale !!!..

    • Orlando spune:

      Ba ”Spaga” Dute ma fati un dush si numai lasa comentarii de genu asta 😉 iauzi teren de liga I e normal sa crezi asta daka ai vazut dekat 2 terenuri la moi si la pandurii…;)

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.