RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii debutează azi în cupele europene

/ 16 iulie 2013

Pandurii Târgu Jiu se află la Tallinn în fața botezului în cupele europene, echipa antrenată de Cristi Pustai urmând a juca de la ora 19:00 în compania celor de la Levadia Tallinn.

IMG_5697Echipa gorjeană are mulți jucători ce n-au mai evoluat în Europa, de o experiență de un an bucurându-se și tehnicianul Cristi Pustai, care a antrenat în Europa pe Gaz Metan Mediaș. Lipsa experienței europene a jucătorilor și a echipei îi dă ușoare frisoane antrenorului, care spune că Levadia este o echipă obișnuită: „Au trecut echipe grele pe aici, Galatasaray, Steaua Roșie Belgrad, Șahtior sau Newcastle, care au câștigat greu. Au eliminat acum câțiva ani pe Wisla Cracovia și au 34 de meciuri în cupele europene, o experiență pe care noi nu o avem”, a declarat Pustai la conferința de presă de dinaintea meciului dintre Levadia Tallinn și Pandurii Târgu Jiu.

Partida nu este televizată, însă va fi transmisă în format LIVE TEXT de Sport în Gorj.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.