RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii au ajuns cu bine la Tallinn

/ 15 iulie 2013

Pandurii Târgu Jiu s-a deplasat în această dimineață în capitala Estoniei pentru meciul cu Levadia Tallinn, partidă în care gorjenii vor avea parte de botezul competițiilor europene la nivel de echipe de club.

PANDURII LA TALLIN 1Delegația pandură a ajuns la Tallinn în jurul orei 11:00, iar în această seară, de la ora 19:00 vor avea parte de un antrenament oficial pe stadionul pe care vor juca în compania Levadiei, înaintea acestui antrenament fiind programată și conferința de presă oficială.

Din lotul înscris de Pandurii pe lista UEFA lipsesc de la Talllinn lipsesc Mamele, accidentat, și Voiculeț, proaspăt cedat celor de la CFR Cluj. În schimb, chiar dacă nu pot juca pentru Pandurii în cupele europene, Lazar și Adrovic au făcut deplasarea alături de coechipieri.

Meciul de marți dintre Levadia Tallinn și Pandurii Târgu Jiu va începe la ora 19:00, ora locală fiiind aceeași cu ora României și va fi transmis în direct doar de Radio România Actualități, în format LIVE Text putând fi citită desfășurarea întâlnirii pe www.sportingorj.ro.

Pandurii v0r fi arbitrați la Tallinn de o brigadă malteză condusă de arbitrul Marco BORG, ajutat de asistenții Duncan SULTANA și Thomas DEBONO, al patrulea arbitru fiind Fyodor ZAMMIT.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.