RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Octavian Graure vrea Pandurii în Cupele Europene

/ 2 decembrie 2011

În vreme ce președintele Marin Condescu spune că Pandurii nu vizează în acest sezon un loc în Cupele Europene pentru a nu-și consuma energiile fără a avea înainte o bază solidă pe care să construiască această evoluție a clubului, unul dintre reprezentanții finanțatorilor echipei, Octavian Graure, directorul Complexului Energetic Turceni, spune că pentru el prinderea unui loc pentru Europa a devenit un obiectiv chiar din acest sezon.

„Văd Pandurii în primele cinci. Cupa europeană e obligatorie. Jucătorii au faţă de cupele europene, contează mult înţelegerea între ei, nu trebuie neapărat o vedetă să iasă în faţă, echipa e importantă. E meritul domnului Grigoraş dacă ajung acolo”, a declarat Octavian Graure cu ocazia vizitei făcută de panduri la Complexul Energetic de la Turceni. Acesta spune că locul pe care Pandurii va încheia acest an calendaristic este foarte important: „În funcţie de locul ocupat la finalul acestui an o să fie susţinere financiară şi din 2012. Se va face buget în funcție de rezultate”, a mărturisit directorul CET.

Graure a dezvăluit și cum poate fi suplimentat bugetul Pandurilor: „Noi dorim ca prin aducerea Complexului Energetic Craiova, care să vină lângă CET, CER şi SNLO, să avem o echipă mare, europeană, care să ne reprezinte. Aşa se întâmplă şi la nemţi şi polonezi unde echipele sunt susţinute de consorţii mari şi dau rezultate”, a mai declarat directorul Complexului Energetic Turceni.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.