RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vlaicu promite concurenţă locală pentru Energia

/ 30 iunie 2011

Fostul preşedinte al secţiei de baschet a clubului Energia, spune că deciziile cu privire la finanţarea sportului se iau la nivel politic şi că, după ce va candida pentru un post la viitoarele alegeri, locale sau parlamentare, dacă va câştiga, speră să-şi impună punctul de vedere.

„Marius Vlaicu intenţionează să facă un alt club sportiv care să găsească alţi finanţatori. Şi, dacă voi avea prilejul vreodată în viaţa mea să decid în favoarea finanţării vreunui sport, o voi face către baschet şi o voi face până la cupele europene. Este visul meu. Am un băieţel şi visez să joace baschet. Sper să ducă mai departe ceea ce înseamnă pentru mine prima mea dragoste, acest sport”, a anunţat Marius Vlaicu imediat după ce şi-a făcut publică demisia din funcţia deţinută la Energia vreme de un an. Vlaicu a mai precizat că nu va face cunoscut numele noului club pe care-l va înfiinţa decât după ce va primi disponibilitatea de nume din partea Ministerului Justiţiei pentru a nu-i fi furată ideea.

www.sportingorj.ro

Comentează!

8 Comentarii până acum

  • bubu spune:

    vrabia malai viseaza…

  • "seleni "no.2 spune:

    „OCHIOSULE,CHIPAROSULE,PREFERATUL FANELOR DIN TRIBUNE” cine crezi ca te voteaza,tata?Oricum da zor sa-l prinzi pe Stroescu disponibil pe post de antrenor.VA MERITATI !Sa ai multe „succesuri „dupa cum se exprima o mare „pesonalitate”sustinuta de tine.

  • Gore spune:

    Vlaicule tu nu poti face,decat un mare caca precum esti si tu scuzati aceste randuri dar asa am simtit eu in momentul cand am vazut ce a spus Vlaicu

  • valmar spune:

    Bai groparule cine crezi ca te voteaza pe tine epavo.Chiar crezi ca toata lumea este proasta sau le promiti la babe o sticla de ulei si un kg de zahar.Asa vrea partidul tau sa castige alegerile cu gropari ca tine.Dute bai epavo si te spanzura ca nu esti bun de nimic.Duteeeeeeeeeeeeeeeeeee!

  • Gigi Topor spune:

    Ce aforism !!,Vlaicu du10 victimile ma-tii de lebadar clarvazator , ne-au dat lacrimile.
    Mi-as baga banii in contul tau

  • e NEBUN OMU' spune:

    Omu’ sufera cu capu’…hahahaha…a pozat in victima si mare salvator al echipei!!! Urgent : trebuie sa ii ridicam o statuie!!! Dati un Leu pentru un Pigmeu !!! Ma bucur ca a demisionat( „pt binele echipei ” – si marmota …. ) dar nu sunt incantat nici de domnu’ Goe … uppsss…scuze Domn Cumpanasu!!! asta e alt specimen…Citez : ” La cate goluri diferenta am batut?? ” Domnu Goe nu face diferenta intre baschet si fotbal…:))

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.