RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ponta promite sprijin pentru echipa de baschet

/ 23 iunie 2011

Fost preşedinte la secţia de baschet a Energiei în primul sezon al echipei gorjene în Divizia A, Victor Ponta deplânge situaţia în care aceasta a ajuns şi promite că se va implica în rezolvarea situaţiei şi salvarea echipei.

„Voi face tot ceea ce depinde de mine să salvez această echipă. De Energia mă leagă multe amintiri şi chiar dacă am petrecut foarte putin timp acolo am o datorie morală faţă de această echipă. Este păcat să se desfiinţeze, mai ales pentru tot ce s-a început la Târgu Jiu, este păcat pentru că s-a creat o adevărată emulaţie în baschet printre tineri, printre oamenii de acolo. De aceea vă promit că o să discut şi cu domnul Călinoiu şi cu domnul Cârciumaru şi în plus o să mai caut soluţii în ideea de a discuta şi cu oamenii cu potenţă financiară din oraş pentru a găsi cea mai bună soluţie”, a declarat Victor Ponta. Acesta a comentat situaţia considerând că de vină este implicarea politică în conducerea secţiei de baschet: „Ştiu foarte bine de ce s-a ajuns aici, dar daţi-mi voie să mă abţin în a comenta prea mult… Eu m-am retras atunci când a fost cazul, când am văzut că s-a pus accent pe politic. Pentru că după părerea mea, este cea mai mare ticăloşie din lume să se bage politicul în sport! Sportul este ceva mult prea curat şi aşa ar trebui să rămână. Eu o să vin la Târgu Jiu în sezonul viitor doar în calitate de suporter de baschet, nu de politician. Şi o să vin cu cea mai mare plăcere”, a mai declarat fostul preşedinte al gorjenilor.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!

4 Comentarii până acum

  • DANFAN spune:

    Mda… se apropie campania electorala deja. Dar adevarul e ca unul ca Ponta ar putea sa obtina sprijinul necesar pentru echipa noastra. Pana la urma a fost deputat de Tg-Jiu si ar trebui sa ne reprezinte. Si apropos…daca imi aduc bine aminte, cand era Victoras pe margine la meciurile Energiei, niciodata nu ne-au furat fluierasii, pe cand dupa aceea arbitrau cam in stilul lui Marius Vlaicu, cel care a facut dealtfel istorie la Tg-Jiu intr-o partida memorabila. Cei care isi aduc aminte, stiu foarte bine la ce ma refer, cu doar cativa ani in urma… O ISTORIE DE PROST GUST la fel ca si cea de conducator!

    • valmar spune:

      Ai dreptate DANE in aceea partida marele arbitru VLAICU (parca nu ar fi gorjean)dorea cu tot dinadinsul sa nu promovam,iar acum se vrea presedinte al sectiei de baschet.Dute ba gropare si apuca-te de popice ca n-ai fost nici mare talent de jucator iar de conducator esti o epava.D-le Director Tiberiu Trotea va rog din suflet ajutati aceasta echipa dar nu-l mai puneti presedinte de scccetie pe acst gropar fiindaca nu poate sa conduca o scara de bloc dar o sectie de baschet

  • justitia spune:

    Continutul scrisorii este de nota 10.Sper din tot sufletul ca domnul Trotea sa dea dovada ca este un adevarat DOMN si tine cont si de noi.LUPTAM,LUPTAM,LUPTAM SI CASTIGAM !ENERGIA ,VICTORIE !

  • XAM spune:

    Buna seara! De cand aceasta echipa a promovat in divizia A,eu nu am lipsit la nici un meci de acasa si sper ca asa sa continui si in sezonul urmator,rugam sprijin la cei in masura care ia aceste decizii.Nu lasati acesti suporteri care sufera meci de meci,nu ne luati si aceasta satifactie.
    In alte sporturi se investeste foarte mult(milioane)si pentru ce,pentru aia care vin sa injure si sa manance seminte si la sfarsit de sezon sa stea la pomana altora de a juca in prima liga.
    Eu pentru domnul Ponta am cel mai mare respect si pe aceasta cale vreau sa-i multumesc pentru ca a adus la Tg-Jiu un finalfour si pentru acele terenuri de care ne bucuram noi toti care le folosim (stim bine ca doamna Tocala le’a facut datorita domnului Ponta).
    Vrem ca domnul Vlaicu sa ne lase in pace si sa-si pun demisia cat mai curand,este pus aici politic si vrea sa duca aceasta echipa la desfintare,deoarece sunt niste bani de luat.Acest sport BASCHETUL a luat fata la handbal si a suparat foarte multa lume,pana acum un timp toti banii se ducea numai la ei,asa ca acum au realizat ca pentru noi „fanii baschetului”nu mai sunt banii.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.