RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Fiii ploii / Pandurii, om cu om cu Dinamo

/ 23 octombrie 2016
Pandurii Târgu Jiu a suferit cel mai drastic eșec din istoria întâlnirilor cu Dinamo din Liga 1, 0-4, și a încheiat turul sezonului regulat pe loc de play-out.

alb-albastru Pandurii 1962 600O nouă premieră în viața pandurilor! Echipa din Târgu Jiu a înregistrat un eșec istoric în „Ștefan cel Mare”, 0-4 cu Dinamo București.

În precedenții unsprezece ani de Liga 1, gorjenii suferiseră înfrângeri doar la trei goluri diferență.

2005-2006: Dinamo – Pandurii   3-0
2006-2007: Pandurii – Dinamo   0-3
2008-2009: Dinamo – Pandurii   3-0
2012-2013: Dinamo – Pandurii   3-0

Panduri au dat senzația că nu vor să joace în prima parte iar în partea a doua degeaba au vrut pentru că nu au reușit mare lucru. Echipa lui Grigoraș a trimis un singur șut pe spațiul porții, în minutele de final, așa că nu putea emite pretenții la un rezultat rezonabil în „Groapă”.

Dinamo, care nu mai bătuse pe nimeni din 17 septembrie, a fost mult mai motivată și a șters pe jos cu bieții panduri aflați în așteptarea banilor promiși.

Când accepți să intri pe teren e de așteptat să onorezi statutul de profesionist, altfel ce nevoie mai are clubul de jucătorii foarte bine plătiți? Un eșec 0-4 îl putea obține lejer și cu tineri din pepiniera proprie. E drept, gafa monumentală a lui Lazar din minutul 5 a îngropat definitiv moralul echipei, și așa aflat la limita minimă, dar jocul echipei e greoi, fără prea mari perspective, în ciuda numelor mari din teren.

Dacă echipa continuă în acest fel e greu să se salveze și sportiv. Alte echipe înfometate joacă câte ceva prin Liga 1 spre deosebire de olteni.

Pandurii, om cu om

Lazar: Ba salvator, ba gropar. Cu Dinamo a ales să fie gropar. Rar se vede un autogol mai penibil din partea portarului. Și-a boxat mingea în proprie poartă deși nu l-a jenat nimeni iar centrarea nu a fost în forță. A parat doar două șuturi.

Pleașcă: A avut un șut de amator, pe lângă poartă, pe final. Defensiv nu a contat.

Pițian: Depășit în multe rânduri, a și respins câteva încercări de centrare într-o apărare complet debusolată. A ieșit în minutul 70.

Vasiljevic: A stat mai mult pe jos… A aluncat în momente importante. Oricum centrul defensivei a fost bulverdul preferat al dinamoviștilor.

Grecu: L-a ținut în joc pe Lazăr la golul 2 al lui Dinamo. Apărătorii au făcut pasul în față dar el s-a pierdut în spațiu. A ieșit accidentat în minutul 40.

Antal: A avut singurele ocazii de gol ale pandurilor. La prima a șutat din 4 metri mult peste poartă iar la a doua a șutat în brațele debutantului Penedo. A mai avut o pătrundere dar a preferat să cerșească un penalti inexistent în locul unei finalizări cu șut.

Răuță: A salvat un gol ca și făcut din gheata lui Nistor în debut apoi s-a stins și el împreună cu echipa.

Sânmărtean: Dacă la precedentele partide remarcam efortul său acum nu mai pot aduce în discuție așa ceva. A jucat economicos, cu multe pase lungi. A executat erontat toate fazele fixe. Doar niște floricele….

Herea: A încasat al patrulea galben și va sta cu U Craiova, etapa viitoare.

V. Alexandru: Și-a dat cu stângul în dreptul la una din puținele faze de atac. Bine că nu s-a accidentat.

Țucudean: A salutat galeria lui Dinamo și a ieșit la pauză.

Bunoza: A fost unul dintre puținii care a vrut. Bravo lui ! Măcar a vrut… A început fundaș stnga și a terminat fundaș central.

Voiculeț: El nu are probleme cu banii pentru că îi virează LPF direct în cont dar are probleme cu jocul. Pe fondul unei dominări sterile în partea a doua nu a fost deloc mintea limpede.

Pîrcălabu: A încasat un galben în primele secunde dar a oferit o centrare excelentă pentru Antal care a ratat voleul din 4 metri. Fizic e sub nivelul Ligii 1. Deocamdată…

www.sportingorj.ro

 

 

 

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.