RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Zile cruciale la Pandurii

/ 7 iunie 2016
În următoarele zile se va decide viitorul echipei de fotbal, de la cine o va antrena până la destinația lui Ioan Hora sau numele noi care ar putea fi prezente luni la reunire.

sport-1-7-730x480

Pauza este aproape gata la Pandurii, timpul presând din ce în ce mai mult. Edi Iordănescu își va hotărî și el viitorul cât de curând, conducerea gorjeană sperând că acesta se va lega tot de numele echipei pe care a dus-o pe podiumul Ligii 1. Presa națională a lansat informația potrivit căreia fiul selecționerului ar fi spus „NU” definitv pandurilor, dând și un potențial înlocuitor pentru Edi pe banca olteană. Este vorba despre sârbul Nenad Lalatovic, dar Narcis Răducan a infirmat orice fel de contact avut cu tehnicianul plav, de altfel fost elev de-al lui Mircea Lucescu.  „Nu e adevărat, nu am vorbit în viaţa mea cu acest om”, a spus președintele celor de la Pandurii, care îl vrea cu orice preț pe Iordănescu jr. alături de el și în stagiunea următoare la Târgu Jiu. „Echipa se reunește săptămâna viitoare. Până la reunirea lotului, Pandurii va avea antrenor, iar eu zic că antrenorul acela va fi Edi Iordănescu. Atâta timp cât avem 1% șanse să-l păstrăm pe Edi Iordănescu, din respect pentru munca pe care a depus-o până acum la Pandurii și culoarul pe care îl are acum, de a fi prezent în cupele europene, nu am vorbit cu absolut niciun alt antrenor. Nici din Serbia și nici din altă țară! Deoarece noi încă sperăm ca Edi să rămână la Târgu-Jiu. Iar pentru ca echipa sa continue la același nivel, avem nevoie de stabilitate financiară și aportul Membrilor Asociaţi în această perioadă, care este un lucru esențial. Deci, în măsura în care se vor îndeplini aceste doleanțe, vom continua în aceeași formulă”, a declarat Răducan.

Luni este programată reunirea echipei, iar situația băncii tehnice va fi lămurită până la acest sfârsit de săptămână. În funcție de antrenor, se vor efectua primele transferuri, pentru că Pandurii continuă să piardă jucători pe bandă rulantă. Wellington, Ciucur și Nicoară au dat tonul, acționând clubul în judecată pentru neplata datoriile, Vasco și Ropotan fiind ultimii doi care au ales să nu-și prelungească contractele cu trupa gorjeană. Portughezul s-a întors în țara natală, acolo unde va juca pentru Vitoria Setubal, în timp ce Ropotan are mai multe oferte, una dintre acestea venind chiar de la Dinamo. Croatul Mrzljak este un altul ce a intentat proces împotriva pandurilor, solicitând, pe lângă plata salariilor restante, și încheierea raporturilor contractuale. Se așteaptă vânzarea lui Ioan Hora, banii urmând a fi folosiți la redresarea corabiei din punct de vedere financiar.

În cel mai scurt timp vom stabili totul”, promite Narcis Răducan, șeful de la Pandurii.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.