RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Staff nou pentru Pandurii

/ 16 decembrie 2014
Edi Iordănescu vine la Pandurii cu o echipă nouă de ajutoare. Secunzii cu care Iordănescu vine la Târgu Jiu sunt noi pentru Pandurii, nu şi pentru tehnicianul ales de acţionarii clubului pentru a continua munca lui Grigoraş.

alb-albastru Pandurii 1962 600„E un colectiv tânăr, cu care eu am mai lucrat”, spune Iordănescu. Preparator fizic şi unul dintre secunzi va fi Ionuţ Stelescu: „Este un băiat la 40 de ani cu care eu am mai lucrat, este şi lector la facultate, mi-a fost recomandat de domnul decan Cojocaru, de la facultatea de sport, ca vârf de generaţie. Deja suntem la al treilea mandat împreună şi pot să spun că am fost foarte mulţumit de aportul lui”, a sunat caracterizarea făcută de Iordănescu noului preparator fizic al Pandurilor. Din echipă vor mai face parte Alexandru Radu, ca antrenor secund, şi Bogdan Pîrvu, ca antrenor al portarilor. „Pasiunea ne uneşte pe toţi. Eu mi-am asumat, este adevărat, anumite riscuri cu un staff foarte tânăr, dar sunt băieţi de la care eu cer foarte mult, preocupare permanentă, muncă pentru a îmbunătăţi, pentru a progresa”, a mai spus Edi Iordănescu despre staff-ul său tehnic. Din păcate, din echipa lui Iordănescu nu va face parte şi un gorjean. Dorian Gugu a fost secund în stafful lui Grigoraş, însă el nu se regăseşte şi printre secunzii lui Iordănescu, asta cel puţin pentru moment, noul principal lăsând să se înţeleagă că acţionarii ar putea să insiste pentru a avea şi un localnic în echipa de conducere a Pandurilor.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.