RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Întârzie atacantul la Pandurii

/ 9 septembrie 2015
Deși luni anunțaseră ca și rezolvată problema vârfului, având două variante pentru a acoperi golul lăsat de Mihai Roman și una fiind aproape de finalizare, Pandurii caută în continuare atacanți, în acest moment putând să mai aducă doar  jucători liberi de contract.

EDI-STEAUA-1-660x330

Antrenorul Edi Iordănescu are răbdarea întinsă la maxim, așteptând ca problema din lot să-i fie rezolvată, după ce spera ca luni să aibă deja un nou atacant sub comandă, dar ambele piste au picat: “Ce pot spune e că suntem în continuare și ne preocupă să găsim un atacant. Nu suntem presați de regulament, la banii care îi avem tot din postura de liber de contract am fi luat. Acum avem două variante. Alte două variante, primele două să spunem că au picat pentru că s-a încheiat perioada de transferuri și nu mai putem regulamentar să-i aducem. Erau doi atacanți pe care i-am urmărit, i-am dorit aici, dar nu i-am putut lua. Unul juca în Argentina, dar era columbian. Varianta a picat. Noi ne-am înțeles cu clubul pentru un împrumut cu opțiune de cumpărare. Mai e o probabilitate, el ar vrea să devină liber, iar în situația asta am reîncerca să-l aducem. Nu știu cu ce șanse… Mai era vorba de un portughez, un jucător care a retrogradat cu echipa din prima ligă, așa că cei de acolo căutau să mai scoată ceva bani. Ne-au cerut bani pe el, vreo 250 de mii de euro doar pe 50% din drepturile federative. Este ieșit din cărți, nu se mai poate face acest transfer”, a mărturisit tehnicianul echipei gorjene.

Ultima zi dedicată transferurilor a fost luni, iar acum gorjenii mai pot aduce doar jucători liberi de contract, asta până ce vor trimite LPF-ului lista cu cei 25 de jucători pe care se vor baza în campionat: “Putem să mai transferăm jucători doar din postura de liber de contract. Narcis Răducan mi-a spus că îmi va trimite să urmăresc doi jucători liberi. Îi voi urmări și voi vedea ce este de făcut. Trebuie să ne mișcăm repede că nu avem variante”, spune Edi Iordănescu.

foto: www.panduriics.ro
www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.