RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Oportunitatea „Bunoza”

/ 10 februarie 2016
Pandurii este cu câteva zile înainte de primul meci oficial din 2016 cu lotul aproape definitivat, președintele gorjenilor declarând că doar oportunitățile îi mai pot convinge să schimbe din mers în acest moment.

bunozaUna dintre oportunitățile pe care pandurii și-ar dori să le fructifice se numește Gordan Bunoza, este bosniac și a mai evoluat în România pentru o jumătate de an la Dinamo. Fundașul central de 28 de ani este un jucător masiv, care ar putea ajuta mult defensiva pandură și pe care conducerea gorjenilor îl avea deja pe listă chiar de la începutul peiroadei de transferuri. Bunoza, ultima dată la Pescara, în Serie B din Italia, a devenit liber de contract și negociază acum venirea la Pandurii: „Este adevărat că suntem în negocieri cu Bunoza. Mai avem de pus câteva lucruri la punct, în primul rând să efectueze vizita medicală și să ne înțelegem apoi, asupra contractului. Ar fi un transfer foarte bun pentru Pandurii, e vorba de un jucător cu experiență, valoros, care ar face un cuplu perfect cu Săpunaru în centrul defensivei. Eu îl știu de când eram la Unirea Urziceni și l-am vrut de atunci. După despărțirea recentă de Dinamo și faptul că e acum jucător liber de contract ne-au creat premizele să-l aducem la Târgu Jiu. Sper să rezolvăm transferul”, a mărturisit președintele gorjenilor, Narcis Răducan.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.