RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Telenovela Anton, la final. Mijlocașul a semnat cu Dinamo

/ 7 septembrie 2015
Pus să aleagă între un transfer și prelungirea contractului cu Pandurii, Anton a optat pentru prima variantă.

IMG_4214

Deși Anton spusese „pas” și ofertei făcute de Dinamo și ar fi preferat să plece în vară liber de contract de la Pandurii, planul jucătorului n-a fost pe placul gorjenilor și l-au trimis pe mijlocaș la echipa a 2-a, oferindu-i două varinte: ori pleacă acum, ori semnează prelungirea contractului cu trupa lui Edi Iordănescu.

Dorit de Steaua și rușii de la Ufa în această vară, Dinamo a avut câștig de cauză în cele din urmă, iar Anton se va alătura în cel mai scurt timp noilor săi colegi, a anunțat Narcis Răducan la DigiSport: „Este un sfârşit de ciclu pentru jucător, are îşi dorea foarte mult o schimbare. Vom fi coproprietari asupra drepturilor federative şi consider că mutarea este benefică, atât pentru jucător, cât şi pentru club.”

În vârstă de 24 ani, Paul Anton încă mai aștepta o mutare în străinătate, la sfaturile impresarului său, Lucian Marinescu.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.