RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Anton are ruptură și poate rata și meciul cu Dinamo

/ 13 martie 2014

Revenirea lui Breeveld după etapa de suspendare efectuată la meciul de la Giurgiu nu are darul de a-l bucura prea tare pe antrenorul Cristi Pustai, care se vede nevoit să joace fără un alt închizător.

anton cu capul„Revine Breeveld, dar dispare Anton. În acea lovitură din ultimul minut de la Astra a suferit o ruptură musculară de 2,5 centimetri. S-ar putea să nu joace nici la Dinamo. O veste bună ar fi că poate va reveni Elton de săptămâna viitoare”, a mai spus tehnicianul Pandurilor.

În altă ordine de idei, Pustai nu a avut motive să nu fie mulțumit de prestația polonezului Gliwa la meciul său de debut în Liga 1 și, în ciuda celor două goluri primite la Giurgiu, acesta ar putea fi titular și la meciul cu Concordia: „Despre Gliwa nu poţi spune că a greşit la gol. Nu am discutat de vreun sistem de rotaţie la nivelul portarilor. E un portar pe care ne vom baza în viitor, s-a pregătit bine, am avut încredere în el. Să sperăm că nu vom lua gol pe teren propriu”, a mai declarat antrenorul Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.