RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Edi Iordănescu nu se mai implică în transferuri la Pandurii

/ 10 februarie 2016
Aflat în ultimele luni de contract cu Pandurii, antrenorul Edi Iordănescu spune că nu va mai participa la selecția jucătorilor pentru viitorul sezon considerând firesc să nu lase viitorului antrenor alte „moșteniri” care poate nu se vor încadra în sistemul noului venit, dacă el nu va semna un nou contract cu echipa târgujiană.

edi gg„Am intrat în ultimele 90 de zile de contract și am decis să nu mă mai implic în mod concret la selecția echipei. Cred că este moral și normal să nu mai fac asta, atât timp cât există o posibilitate atât de mare ca din vară să nu mai răspund eu de acest grup”, a declarat Iordănescu junior. Acesta spune că va continua să dea sfaturi conducerii în măsura în care i se va cere acest lucru: „Mulțumesc conducerii și lui Narcis (n. red. – Narcis Răducan) pentru transferurile realizate, le-am dorit, însă de acum până la final voi antrena jucătorii puși la dispoziție de către club. Asta nu înseamnă că nu voi avea opinii și chiar recomandări. E posibil să fie prelungite contracte sau chiar semnați jucători de la alte echipe, aflați în ultimele șase luni de contract, care să vină din vară, însă acestea nu îmi vor aparține, dacă se vor întâmpla”, a declarat tehnicianul Pandurilor.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.