RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Edi Iordănescu așteaptă cu încredere dreptate de la Comisia de Disciplină

/ 17 noiembrie 2015
Miercuri, la Comisia de Disciplină din cadrul FRF, pe masă se va afla și cazul lui Edi Iordănescu, eliminat de pe teren la meciul cu cântec de la Iași. Oficialii Pandurilor speră ca judecata să fie una reparatorie, iar Edi să scape de suspendare.

 

IMG_0482       Optimismul atinge cote înalte în curtea Pandurilor chiar dacă, după ce a fost eliminat în Copou, Edi Iordănescu riscă să stea departe de banca echipei sale cel puțin un joc. Președintele clubului târgujian crede că membrii comisiei vor judeca acest caz ca pe o excepție, ținând cont și de împrejurările în care antrenorul a fost trimis în tribună: „Nu este corect să fie suspendat. Știu că există regulamente, dar există și excepții de care trebuie ținut seama. Vorbim de un meci în care am avut parte de erori mari de arbitraj”, a declarat Narcis Răducan. Acesta a menținut un tot calm și a încercat să nu deranjeze prea mult corpul arbitrilor aducând altfel de acuze, Narcis Răducan fiind un om de fotbal conștient că, oricum, echipa sa va da în etapele următoare peste același gen de arbitri: „Nu am mers niciodată mai departe, chiar și în momentele fierbinți ale deciziilor, și să spunem că ar fi ceva intenționat sau despre cine știe ce scenarii pentru că nu ar fi corect față de corpul de arbitri să jignim, mai ales că vorbim de un arbitru foarte bun al campionatului nostru, dar cred că și noi putem fi înțeleși că reacțiile lui Edi și chiar și ale unor jucători au fost direct proporționale cu gravitatea erorilor. Așa că mă aștept ca Edi să fie doar avertizat. Asta nu ne aduce punctele înapoi, dar măcar nu plecăm cu dezavantaj la meciurile grele care urmează”, a mai spus Narcis Răducan.

Recurs în cazul suspendării

Edi Iordănescu nu este la prima eliminare din acest sezon, iar judecata Comisiei de Disciplină din cadrul FRF ar putea ține cont și de acest fapt în judecarea cazului. În cazul în care antrenorul Pandurilor va primi o suspendare, oficialii clubului spun că au pregătit un plan de rezervă și vor face tot posibilul ca echipa să îl poată avea pe Edi Iordănescu pe bancă la următoarele partide, considerate foarte importante: „Eu cred că Edi Iordănescu nu va fi suspendat și dacă va fi suspendat, vom face recurs”, a mai declarat Narcis Răducan.

„Am cerut să fie privit atent tot ceea ce s-a întâmplat acolo. Noi am fost dezavantajaţi clar, sper cumva să fie o reparaţie morală după ceea ce s-a întâmplat la Iaşi. La ce decizii s-au luat, era greu să te abții, să nu protestezi, dar eu am făcut-o cu decență. Nu am adus injurii, nu am făcut-o în mod deplasat”, Edi Iordănescu, antrenor Pandurii Târgu Jiu.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.