RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Edi Iordănescu, deja mândru că este pandur!

/ 16 decembrie 2014
            Pandurii şi-a oficializat nou echipă cu care atacă returul şi cu care speră să părăsească zona fierbinte a clasamentului, Edi Iordănescu fiind instalat în funcţia de antrenor principal, în vreme ce Eugen Pîrvulescu revine în funcţia pe care o deţinuse pentru ceva vreme, între mandatele lui Condescu şi Prunariu, cea de preşedinte al echipei gorjene.

7             Lideri politici şi reprezentanţi ai administraţiei locale, Ion Călinoiu şi Florin Cârciumaru au participat la conferinţa de numire în funcţii, dar din calitatea de reprezentanţi ai acţionarilor Pandurilor. Călinoiu a fost cel care a deschis conferinţa trasând şi obiectivele, uşor altele decât cele discutate la semnarea contractelor, după cum a lăsat să se înţeleagă noul antrenor: „E o formulă nouă cu multe șanse de a revigora activitatea în cadrul echipei de fotbal Pandurii. Este vorba de cunoscutul și priceputul fost și actualul președinte al echipei, Eugen Pârvulescu în cuplu cu Edi Iordănescu, cunoscut ca un bun specialist, în care ne-am pus încrederea. Le spun bine au venit, îi asigur că vrem să aveam multe realizări. Vrem locul 8 anul acesta, iar la anul vrem un loc în Europa, vrem performanță”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Gorj. Florin Cârciumaru a ţinut să citească şi un mesaj sms care a avut şi el un rol în rechemarea „sub arme” a lui Eugen Pîrvulescu: „Vreau să citesc un mesaj dat de un om care a plecat de la Târgu-Jiu și care spune așa: „Vă mulțumesc pentru sprijinul dat echipei, împreună am scris o filă frumoasă din istoria echipei, cu stimă Eugen Pîrvulescu”. De asta îi urez bun venit, sunt sigur că împreună cu acționarii, cu Edi Iordănescu veți ști să îmbinați experiența dvs, cunoștințele din lumea fotbalului cu elanul și tinerețea unui antrenor care reprezintă o generație care vrea să pună umărul la ridicarea fotbalului românesc”, a ţinut să precizeze primarul târgujian.

 Iordănescu a ales Pandurii

Noul tehnician al Pandurilor nu a ascuns faptul că pe masa sa oferta Pandurilor nu a fost singulară, dar ceea ce ştia despre Târgu Jiu şi fotbalul de aici l-a convins să se alăture acestui proiect: „Când a venit această propunere şi am intrat în contact cu conducătorii şi oamenii care susţin acest proiect m-a onorat foarte tare. Menţionez că erau deja discuţii destul de avansate cu un alt club al cărui nume nu vreau să-l fac public, dar imediat toată atenţia mea s-a îndreptat atunci către acest proiect, iar motivele sunt clare. În primul rând sunt oamenii care susţin acest proiect, pasiunea lor pentru fotbal, eforturile pe care le fac să susţină această echipă şi vedeţi ce se întâmplă în campionatul românesc, ce probleme sunt la cluburile din România. Aici este un mediu bun, un mediu pe care eu îl căutam, pe care eu mi-l doream. Este un lot de jucători care are o marjă de creştere importantă, nu aceasta este valoarea acestei echipe şi a acestor jucători. Este un club de tradiţie şi asta a contat foarte mult în alegerea mea. Sunt un antrenor tânăr care îşi doreşte şi va fi mândru să aibă pe CV Pandurii Târgu Jiu şi, aşa cum spuneam, şi cu rezultate în paralel”, a declarat Iordănescu junior, care a dezvăluit şi care vor fi obiectivele pentru următorii doi ani: „Domnul preşedinte Călinoiu a schimbat obiectivul pe parcurs. A ajuns locul 8… Obiectivul principal, şi pentru care am căzut la un acord, este să ieşim din această zonă a retrogradării, însă e adevărat că de la locul 8 în sus începem să fim plătiţi, nu să luăm salariu, vorbesc de bonusuri. Voi face tot posibilul să ne încadrăm şi să fim cât  mai sus, să luăm şi bonusuri”, a mai declarat noul antrenor al Pandurilor, cel care a cerut pentru sezonul următor bonusuri importante pentru echipă în cazul în care vor face performanţă în campionat şi în Cupa României, obiectivul pentru sezonul următor fiind calificarea în Europa.

 Tânăr şi neliniştit

13        Edi Iordănescu ştie că uneori tinereţea este egală cu lipsa experienţei, cel puţin în ochii unora, însă el ţine să îi asigure pe fanii Pandurilor că are cu ce compensa această aşa-zisă lipsă: „Uneori tinereţea este văzută ca un dezavantaj, dar vreau să vă spun că pe cât de tânăr, pe atât de pretenţios sunt în tot ceea ce fac şi la fel şi la condiţii. Chiar dacă m-a onorat foarte tare, au fost o serie de condiţii pe care le mulţumesc conducătorilor că le-au acceptat şi vor fi susţinute. Condiţiile nu sunt pentru mine, sunt pentru echipă şi pentru jucători. Le mulţumesc şi pentru sprijinul şi încrederea pe care ni le oferă şi sper să nu dezamăgim. Sper şi sunt încrezător, întotdeauna îmi propun obiective importante, doar aşa poate să apară şi progresul”, a mai spus fiul selecţionerului României.numire

Sursa foto: www.panduriics.ro

www.sportingorj.ro
Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.