RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraș: „Cojoc este deja o certitudine, va rămâne cu noi”

/ 19 iunie 2012

Samuel Cojoc va semna cu Pandurii, o confirmă antrenorul echipei gorjene, cel care l-a și promovat pe jucătorul de 22 de ani în prima ligă pe vremea când antrena Oțelul.

            „Cojoc este deja o certitudine, va rămâne cu noi. E un jucător pe care îl cunosc foarte bine, care într-adevăr a avut unele probleme medicale, dar care acum e apt 100%. Este un jucător polivalent, ce poate constitui o soluţie inclusiv la închidere. Chiar dacă are doar 22 de ani, eu am mare încredere în el şi sper să-l aduc la nivelul pe care îl avea la început, când l-am cunoscut. A ales să vină la Pandurii pentru că la Oţelul avea puţine şanse să joace, iar pe altă parte, chiar eu am fost acela care are avantajul de a-l fi promovat”, a declarat Grigoraș despre jucătorul cu care dorește să-și asigure „spatele” la Pandurii, defensiva gorjenilor primind cele mai multe întăriri în această vară, în afară de Cojoc, la Pandurii fiind aduși până acum Mamele și Melinte.

www.sportingorj.ro

Comentează!

5 Comentarii până acum

  • dan spune:

    S-ar parea ca la galati a fost o certitudine prin cluburi,amator de bauturi tari,nicidecum la fotbal.Sa nu renasca la tg-jiu tot prin cluburi….

  • agagpe spune:

    daca da goluri. si joaca bine meci de meci. poate sa vina si baut

    • gorj spune:

      corect asa este, si grig nu red ca ia orice betivan sau pramatie!!!!

      • dan spune:

        eu am spus doar ce comenteaza galatenii,iar faptul ca nu a prea jucat la galati este un semn de intrebare.Important ca este moca ,pt ca noi mergem la risc,daca iasa fotbalist e bine,daca nu la fel de bine…..castiga si el un ban…
        Pacat ca nu am luat mai nimic de valoare ,ci doar ce este fara bani pt ca din 1,5 mil euro este pacat sa-i cheltuiesti pe jucatori cand poti trimite cat mai multi prin cantonamente,cu tot cu neamuri..

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.