RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ungurușan, pandur pentru un an și jumătate

/ 3 februarie 2012

Bogdan Ungurușan a ajuns la un acord cu Pandurii Târgu Jiu, echipă al cărei tricou urmează a-l îmbrăca în următoarele 18 luni.

„Am semnat cu Bogdan Ungurușan pentru un an și jumătate. Ne bucurăm că am ajuns la un acord cu Universitatea Cluj și am adus un jucător bun, cu experiență în Liga I, un băiat de caracter. Sunt sigur că Bogdan ne va ajuta mult pentru atingerea obiectivelor și va reuși să acopere pierderile pe care noi le-am suferit în banda dreaptă prin accidentările lui Pleașcă și Rusu”, a declarat, în exclusivitate pentru www.sportingorj.ro, Eugen Pîrvulescu, președintele executiv al Pandurilor. Acesta a precizat că aducerea lui Ungurușan nu a fost deloc una care să afecteze bugetul Pandurilor: „Consider că este un transfer bun pentru Pandurii și în condițiile în care clubul nu va cheltui decât 20.000 de euro pentru înregimentarea acestui jucător”, a mai declarat Pîrvulescu.

 www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.