RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Jumătate de zi liberă pentru Pandurii

/ 4 februarie 2011

În Antalya vremea s-a stricat din nou şi ploaia l-a făcut pe tehnicianul Pandurilor să le ofere jucătorilor săi un mic răgaz, asta şi pentru că gorjenii au ajuns la jumătatea cantonamentului şi se observă o uşoară stare de oboseală şi chiar surescitare.

“Plouă cu găleata la Belek şi antrenorul a luat decizia ca în această după-amiază să le dea liber băieţilor, având în vedere şi vremea urâtă de afară. Mâine vom juca cu sârbii de la Jagodina, de la ora 15:00, iar pentru data de 7 februarie adversarul ar putea fi schimbat urmând a juca cu cei de la Napredak, tot din Serbia. Pentru ultimul meci din acest stagiu avem confirmarea celor de la Cernomorets Varna, aşa că 100% cu ei vom juca ultimul amical în Antalya. Nu ştiam că Digi Sport vor transmite toate meciurile noastre, dar asta e bine pentru noi, ne bucurăm că ne pot urmări de acasă toţi suporterii Pandurilor”, a declarat Robert Bălăeţ, directorul sportiv al Pandurilor, pentru www.sportingorj.ro.

De mâine Pandurii intră în linie dreaptă spre finalul cantonamentului, gorjenii având de disputat ultimele trei meciuri de verificare, iar pe 10 februarie echipa se va întoarce în ţară.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.