RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Handbaliștii Energiei, din nou la antrenamente

/ 5 ianuarie 2016
Echipa de handbal a Energiei s-a reunit la Târgu Jiu în vederea pregătirii părții a doua a campionatului, iar antrenamentele se desfășoară în noua casă a grupării târgujiene, Sala „Voievod Litovoi” din Târgu Jiu.

IMG_6013 De la reunirea echipei au lipsit nu doar antrenorul principal, sârbul Bozo Rudic, ci și alți trei jucători. În privința tehnicianului, președintele secției de handbal a Energiei spune că e vorba de o prelungire a vacanței acordate având în vedere calendarul diferit pe care slavii încă îl respectă: „Bozo Rudic este în Serbia, pe 7 ianuarie este Crăciunul pe rit vechi şi vrea să petreacă şi el de sărbători cu familia. Va veni pe 9 ianuarie la echipă”, a declarat Benedict Geamănu. Acesta a mai precizat și faptul că Rareș Păunică a fost învoit și va reveni la antrenamente începând de astăzi, iar Adrian Chiruț se află în continuare în perioada de refacere după intervenția chirurgicală suferită la mână. Acesta se află la Târgu Mureș și va fi acolo, la recuperare, toată săptămâna, de săptămâna viitoare urmând a reveni și el la Târgu Jiu. A treia a absență din lotul Energiei la primele antrenamente din 2016 este cea a lui Dragoș Iancu, pivotul fiind în această perioadă convocat la lotul național pentru pregătirea meciului cu Austria, meci programat pe 14 ianuarie.

În perioada următoare, handbaliștii Energiei vor avea parte de câte două antrenamente în fiecare zi, ultima parte a perioadei de pregătire fiind dedicată jocurilor amicale, două la Turda și alte două la Târgu Jiu: „Trebuie să încărcăm bateriile aşa că vom avea două antrenamente pe zi cu mingea şi fizic. Peste 2 săptămâni vom juca nişte meciuri amicale, avem 2 meciuri de verificare la Turda şi cred că 1-2 meciuri amicale la Târgu Jiu. Este nevoie să ne obişnuim cu această sală, jucătorii să aibă repere în noua sală. Obiectivul este acelaşi, să intrăm în play-off. Avem nevoie de meciuri bune. Pe 4 februarie începe campionatul, timp suficient pentru a ne pregăti fizic cât şi tehnico tactic”, a mai declarat președintele echipei gorjene, Benedict Geamănu.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.