RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cantonament cu patru amicale tari

/ 4 ianuarie 2016
Pandurii speră ca zilele următoare să aducă bani în conturile echipei, pe 14 ianuarie Edi Iordănescu având programată plecarea în cantonamentul care va avea loc în Spania.

 

IMG_1611  Pentru scurta perioadă de pregătire din această iarnă, antrenorul Edi Iordănescu a solicitat un cantonament în Spania. Antalya, locul în care pandurii s-au pregătit în ultimii ani pentru retururile de campionat, a fost considerată de antrenorul gorjenilor drept o locație riscantă în ceea ce privește vremea, capricioasă în Turcia în această perioadă a anului, Spania oferind zile mai însorite. „Datele cantonamentului au rămas aceleași, 14-31 ianuarie, un cantonament în Spania. Nu ne vom caza la Marbella pentru că este mai scump acolo, vom sta undeva aproape de Gibraltar”, a anunțat președintele gorjenilor, Narcis Răducan. Acesta a mai menționat că planul este ca jucătorii să nu mai revină la Târgu Jiu, ci să plece direct din București către Malaga: „Am stabilit ca reunirea și vizita medicală să aibă loc la București. Echipa nu va mai reveni la Târgu Jiu pentru că vizita medicală se va face pe 13 ianuarie, iar pe 14 ianuarie va fi plecarea spre Spania”, a mai spus oficialul târgujienilor.

Lipsa banilor, un pericol pentru cantonament

Fără a avea banii necesari cantonamentului din Spania, cei de la Pandurii au mers mai mult pe promisiuni și așteaptă ceva în conturi pentru a nu avea nicio surpriză legată de perioada de pregătire pe care echipa o va avea în Spania. „S-a bătut în cuie cantonamentul, dar pe o promisiune a mea. A trebuit să plătim niște bani pentru avion, s-a făcut rezervare la hotel. E o situație delicată, dar după cum au promis finanțatorii, acum se va rezolva. Suntem în alt an financiar, poate să plătească și CEO, finanțatorii pot veni și ei cu aportul lor. Eu am nevoie de acest lucru în aceste zile, ei au promis doar că nu vor fi probleme. Pentru noi a nu fi probleme înseamnă să primim ceva zilele astea, altfel vor fi probleme. Săptămâna viitoare luăm bani, dar pleacă echipa în cantonament și nu se face un cantonament pe o promisiune”, a declarat Narcis Răducan.

Doar adversari puternici

Inițial, Edi Iordănescu spunea că pentru pregătirea de iarnă are nevoie de 4-5 meciuri amicale pe care Pandurii să le dispute în Spania. Până la urmă, tehnicianul a rămas la patru meciuri, iar președintele Narcis răducan și impresarul ce se ocupă de cantonamentul gorjenilor sunt pe cale să-i ofere un careu de meciuri foarte tari: „Avem meciuri amicale bune, dar aștept confirmarea, să fie 100% stabilite, și am să dau atunci numele adversarilor. Sunt foarte, foarte tari meciurile. În aceste zile facem contractul, dacă se confirmă, vor fi super meciuri. Vor fi patru meciuri, atât cât a cerut Edi, toate foarte tari. Suntem în zona de play-off și avem meciuri de play-off, de aceea am zis și eu că avem nevoie doar de meciuri tari”, a declarat președintele grupării gorjene. Un alt motiv pentru care s-a optat pentru un număr mic de meciuri și toate cu adversari puternici a fost acela că echipa va da, foarte probabil, în partea a doua a cantonamentului, o parte din jucători către lotul național, selecționerul Anghel Iordănescu având în perioada 24 ianuarie – 6 februarie, perioadă în care Edi Iordănescu ar putea pierde jucători precum Săpunaru, Hora, Nistor sau Răduț.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.