RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Se anunţă patru absenţi la reunirea Pandurilor

/ 6 ianuarie 2015
Pandurii îşi reia pregătirile de astăzi sub comanda unui nou antrenor, Edi Iordănescu preluând conducerea echipei gorjene după despărţirea de fostul tehnician, Petre Grigoraş. Reunirea este programată la Stadionul Municipal, de la ora 14:00.

17Tehnicianul echipei gorjene spune că îşi aşteaptă toţi jucătorii la primul antrenament din 2015, doar pentru patru dintre ei fiind motivate absenţele, în principal datorită schimbării de program decisă de Edi Iordănescu după numirea sa în funcţie. Este vorba în primul rând de cei doi fraţi brazilieni, Elton şi Erico, pentru care nu au fost găsite bilete de avion pentru o dată mai jos de 7 ianuarie: „Vor fi absenți la reunire. Elton și Erico aveau bilete rezervate pentru data de 12 ianuarie pentru că era făcut un program de vechiul staff tehnic. Eu am schimbat data reunirii, s-a încercat schimbarea biletelor, iar cea mai bună soluție a fost ca ei să vină cu o zi mai târziu față de echipă. deci, pe 7 vor ajunge în Bucreşti, iar pe 8 ianuarie vor fi aici”, a explicat Edi Iordănescu situaţia gemenilor de la Pandurii. Un alt jucător pentru care s-a amânat startul pregătirilor de iarnă este fundaşul stânga, Marko Momcilovic, pentru el luându-se în calcul faptul că în Serbia se sărbătorește Crăciunul pe data de 7 ianuarie: „Eu chiar dacă nu fac favoruri şi nu voi trata special pe cineva, mi s-a părut fair play ca dacă toată lumea de la echipă a petrecut cu familia Crăciunul, să fie și el alături de familie de Crăciun. Dar pe data de 8 ianuarie va fi în oraș”, a mai spus noul antrenor al Pandurilor. Al patrulea jucător care nu va putea fi prezent la reunirea de astăzi este cipriotul Christou Paraskevas. Acesta a plecat cu ceva timp din ţară înainte de finalul sezonului de iarnă, după operaţia pe care a făcut-o în România şi încă sunt neclare datele programului său de refacere: „Jucătorul a plecat prea repede acasă, eu aș fi gestionat altfel perioada de recuperare urmând a-l avea permanent sub supraveghere. Medicul Ionuț Codorean, care l-a şi operat, nu l-a mai văzut după operație și în momentul de față nu este clară perioada de recuperare”, spune Iordănescu jr. despre situaţia fostului căpitan al gorjenilor. Acesta a mai precizat că a aranjat ca jucătorul să meargă pe 8 ianuarie la Bucureşti pentru a face un nou consult medical care să-i dea coordonatele exacte ale stadiului refacerii sale.

Foto: www.panduriics.ro

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.