RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Alexandru Neagu, singura surpriză de la reunirea Pandurilor

/ 11 ianuarie 2012

După experimentul reușit numit Maxim, Pandurii încearcă repatrierea unui alt tânăr valoros ce a jucat în ultima vreme în Spania, la echipele de juniori și tineret.

La reunirea Pandurilor, care a avut loc astăzi la Stadionul Municipal din Târgu Jiu, a participat și Alexandru Neagu, un tânăr de 18 ani care a evoluat în ultima vreme la echipa de juniori B a celor de la Real Murcia, cât și pentru satelitul acestora din Tercera Division. „A venit un jucător nou în probe, un tânăr originar din Pitești care a fost în ultimii doi ani plecat în Spania, la Murcia, așa cum a fost și Maxim. A venit cel puțin pentru primul stagiu de pregătire, îl vom lua cu noi în Antalya și vom vedea dacă va rămâne să joace la Târgu Jiu. Avem referințe bune despre el, altfel nu-l aduceam aici. Joacă mijlocaș central, în spatele vârfului, iar în sistemul 4-3-3 poate juca în banda stângă. E un jucător de picior stâng, a jucat chiar și fundaș stânga, dar lovește destul de bine și cu piciorul drept”, a declarat Eugen Pîrvulescu, președintele executiv al Pandurilor, despre tânărul jucător aflat în probe la Pandurii.

Alexandru Neagu este și internațional român în selecționata under 18. Ca și la Real Murcia, Alexandru Neagu a ajuns la Pandurii la propunerea fostului stelist Lucian Bălan.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.