RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Interes de la ALRO Slatina pentru Neagu

/ 9 iunie 2011

Pandurii a pus în această vară câţiva jucători pe lista de transfer a clubului, iar pentru unii dintre aceştia au început să vină şi ofertele.

Preşedintele executiv al Pandurilor, Eugen Pârvulescu, declară că, deocamdată, doar cluburi de liga a II-a s-au arătat interesate de aceşti jucători: „Mai multe echipe din liga a II-a au început să se intereseze de jucătorii pe care Grigoraş nu se va mai baza în viitorul sezon, ALRO Slatina, Gaz Metan CFR Craiova şi cei de la CSM Slatina au întrebat de aceşti jucători. Deocamdată, cel mai interesat pare a fi Papură, care îl doreşte pe George Neagu la ALRO Slatina, echipă care îşi doreşte să promoveze în Liga I la anul”.

În privinţa lui Florin Hidişan, Pârvulescu spune că se încerca pista externă: „Pentru Hidişan încercăm să găsim o echipă de afară la care să se transfere. În cazul său cred că va fi nevoie însă şi de o perioadă de o săptămână în care să meargă să-l vadă. Nu le-aş spune probe de joc, dar cine vrea să-l ia trebuie să-l vadă pentru că dacă se uită la câte minute are jucate în sezonul trecut, oricine îşi pune întrebări”, a mai declarat oficialul Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.