RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Reunirea Pandurilor, fără surprize

/ 13 iunie 2013

Vicecampionii României au sunat adunarea, Cristi Pustai având în vestiar 29 de jucători la prima întâlnire dinaintea pregătirii sezonului 2013-2014.

pandurii reunireNumărul mare de jucători a fost dat de tinerii aduși de la echipele de juniori, mai mulți dintre titularii cu care Pandurii a încheiat campionatul trecut absentând acum din diferite motive. Astfel, de la reunire au lipsit Vlad, Paraskevas, Unguruşan, Matulevicius, Grigoraş, Rusu, dar și noua achiziție a gorjenilor, Marko Momcilovic. Vlad a fost motivat de o problemă medicală, Grigoraș, Rusu și Ungurușan vor face joncțiunea cu lotul la Craiova, unde mâine este programată vizita medicală, în vreme ce stranierii Matulevicius, Paraskevas și Momcilovic vor fi așteptați la Sibiu, acolo unde echipa va pleca luni în cantonament.

Alți doi jucători care au pus umărul la cea mai mare performanță din istoria clubului gorjean, Viera și Ibeh, nu au revenit la Târgu Jiu, însă absența lor este datorată faptului că și-au încheiat contractele, iar prelungirea lor este prea puțin probabilă.

Față de zilele trecute, când la Târgu Jiu antrenorii Pandurilor au urmărit la antrenamente jucătorii reveniți după expirarea perioadelor de împrumut, au mai apărut Brata, Ciucur și Mbela, iar Konyeha a fost prezent la sediul clubului pentru a-și regla situația contractuală cu gruparea gorjeană.

Răduca a fost oprit de antrenorul Cristi Pustai pentru a fi urmărit în continuare, în vreme ce Dobre, de la Sportul Studențesc, nu a mai apărut la antrenamentul de astăzi, acolo unde au fost însă juniorii Pițian, Cocină, Șendroiu, Dănăricu, Trifu și Negrescu.

Lotul prezent la reunire:

Mingote, Lazar, Horvath, Negrilă, D. Popescu, Pleaşcă, Rada, Tătaru, Mamele, Anton, Dan, Nistor, Voiculeţ, Băcilă, Cristea, Predescu, Buleică, Brata, Lemnaru, Ciucur, Mbela, Voinea, Piţian, Cocină, Răduca, Şendroiu, Dănăricu, Trifu și Negrescu.

www.sportingorj.ro

 

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.