RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii anunţă o reunire fără surprize

/ 14 iunie 2011

Mâine, de la ora 15:00, Pandurii se vor reuni pentru a începe pregătirea noului sezon, gorjenii ţintind în noul campionat un loc în primele 10 echipe ale Ligii I.

Reunirea lotului, care va avea loc pe terenul III din cadrul complexului “Municipal” din Târgu Jiu, nu va avea parte de surprize, anunţă oficialii echipei gorjene, care nu au decât trei nume noi faţă de lotul cu care Pandurii a încheiat sezonul trecut. Este vorba de revenirile lui Rusu şi Cristea şi de singurul jucător transferat în această vară de Pandurii, tânărul Olimpiu Bucur, adus de la CS Zlatna. “Nu sunt nume noi, în afara celor trei, dar nu vor fi nici absenţe. Doar Viera va întârzia o zi sau două, însă ştim despre această întârziere şi el este învoit, iar Voinea este prezent la lotul naţional under 19. La reunire vor fi prezenţi toţi jucătorii noştri, inclusiv stranierii”, a declarat pentru www.sportingorj.ro directorul sportiv al Pandurilor, Robert Bălăeţ.

Cum de mai bine de o săptămână au demarat lucrările de modernizare a vestiarelor, jucătorii Pandurilor vor avea la dispoziţie în această perioadă vestiarele Sălii Sporturilor, însă este vorba de puţine zile, asta pentru că de luni dimineaţă echipa va pleca în cantonament la Sibiu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.