RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Mișcări la Energia

/ 30 decembrie 2015
Frâiele Energiei trebuie preluate de un tehnician cu experiență, dar până ce acesta să fie găsit, Iannis Diamantakos va asigura interimatul.

Conducerea clubului e nevoită să rezolve problema antrenorului, post care a fost lăsat vacant de plecarea lui Antonis Constantinides în Kosovo. Lista oficialilor gorjeni cuprinde mai multe nume, iar aceștia speră să ia decizia cea mai bună într-un timp cât mai scurt, numai luna ianuarie rezervându-i Energiei 10 partide: „E un moment delicat, trebuie să vedem mai întâi care va fi viitorul echipei, așteptăm mai mult decât promisiuni din partea celor care ne susțin financiar. În momentul în care știm pe ce ne bazăm vom acționa și pe această latură, a numirii unui nou antrenor. Diamantakos va fi antrenor interimar, sperăm să fie o perioadă cât mai scurtă și să numim repede un antrenor principal”, a declarat președintele clubului gorjean, Alin Bădescu.

Plecat la Prishtina, Constantinides nu va lua niciun jucător de la Energia cu el în Kosovo, deși se vorbea de Troupe. Cipriotul îl va pregăti, în schimb, la Sigal pe Willie Kemp, fostul american al lui BC Mureș. Chiar și așa, de gruparea gorjeană s-ar putea despărți, în această iarnă, Jamar Diggs, care se pare că este dorit la o echipă în Ungaria. Americanul a fost omul în care Constantinides și-a pus speranțe la poziția 1, dar evoluțiile sale au fost unele extrem de modeste. În meciul contra Craiovei, Diggs nu a marcat niciun punct în 21 de minute, sarcinile acestuia fiind preluate mult mai bine de rezerva Baris Aktas, jucător care s-a dovedit a fi, în multe momente, peste Diggs. După începerea sezonului 2015/2016, Energia și-a mai separat drumurile și de Anthony Miles, a cărei familii nu s-a adaptat la viața din România.

10.4 puncte, 3.8 recuperări și 2.8 pase decisive are Diggs în Liga Națională. 5 este recordul acestuia la assist-uri, principalul capitol la care ar trebui să strălucească un conducător de joc.

S-ar putea ca Diggs să nu fie singurul schimbat de Energia, asta în funcție și de cerințele viitorului antrenor principal. Radosavljevic și Horne sunt alte dezamăgiri.

www.sportingorj.ro
Comentează!

3 Comentarii până acum

 • gigialb spune:

  Am vazut ca de la Timisoara pleca ceva jucatori (Subotic , Djapa ), poate ar fi interesanti pentru Energia .
  La multi ani clubului Energia si tuturor suporterilor !

  • Klauss spune:

   Djapa in locul lui Lazar si Zlatko Jovanovic in locul lui Diggs ar fi genial, plus un antrenor bunisor… cred ca am fi favoriti la castigarea campionatului… 😀

   • nicusor spune:

    Nu ar fi deloc rau, dar Zlatko e in Iran si cred ca a semnat pe un an. Insa, dupa cum arata lucrurile, in momentul asta nu e sigur nici daca vom putea pastra pe Troupe, Calistus, Mack, Gutoaia… Mi-e frica sa nu ajungem in situatia Timisoarei. La multi ani si toate cele bune!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.