RSS post comments feeds rss email feeds twitter

EXCLUSIV. Energia Târgu Jiu și-a definitivat lotul! Jamar Diggs, ultimul transfer al verii

/ 23 iulie 2015
Americanul a cucerit, alături de Antonis Constantinides, Michal Kremen și Lazar Radosavljevic, titlul în Cipru, pe când îmbrăca echipamentul lui Apoel Nicosia.
18192_561765070507285_1852433198_n

La Apoel Nicosia, Jamar Diggs a fost condus de Antonis Constantinides, iar printre colegii de echipă ai americanului se numărau actualii jucători de la Energia Târgu Jiu, Michal Kremen și Lazar Radosavljevic.

                                                                            

Situația este cât se poate de clară asupra roster-ului cu care Energia Târgu Jiu va aborda sezonul 2015/2016. Conducătorul de joc american Jamar Diggs și-a dat acordul pentru a evolua în România, la medaliata cu bronz a campionatului.

Născut pe 27 noiembrie 1988, Diggs măsoară 1.88 metri, cântărind 82 de kilograme. Originar din Minnesota, acesta a început cariera de jucător profesionist în Germania, la Paderborn Basket, în anul 2011. Un an mai târziu a ajuns în Cipru, la Omonia Nicosia, în 2013 a jucat în Letonia și din nou în Cipru, pentru Apoel Nicosia, sub comanda tehnicianului Energiei, Antonis Constantinides. Alături de Constantinides, cât și de Porter Troupe, Diggs a ieșit campion al acestei țări, după care s-a mutat în Kosovo, la Sigal Prishtina. Aventura nu a durat mult la fosta adversară a formației SCM U Craiova din Liga Balcanică, iar Jamar a semnat în Polonia, pentru ca, în anul 2014, să revină în Cipru, la echipa BC Keravnos, pentru care a evoluat până vara aceasta.

După înregimentarea lui Jamar Diggs, este limpede că Anthony Miles nu a fost adus la Târgu Jiu strict pentru poziția 1, ci sarcinile pe care va trebui să le îndeplinească acesta vor fi strâns legate de poziția 2.

www.sportingorj.ro 
Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.