RSS post comments feeds rss email feeds twitter

EXCLUSIV. Anthony Miles a semnat cu Energia Târgu Jiu

/ 5 iulie 2015
Americanul devine al-6-lea transfer perfectat de gorjeni în această vară.

628x471

Energia Târgu Jiu și Anthony Miles au ajuns la o înțelegere în ceea ce privește un contract care se va întinde pe parcursul sezonului 2015/2016. În vârstă de 25 ani, americanul, născut în New Orleans, măsoară 1.85 metri și evoluează pe poziția 1, iar, în cazuri speciale, poate să fie trecut și pe poziția 2.

Miles vine la Târgu Jiu din Polonia, unde, ajuns în iarnă la Polpharma Starogard, a fost al doilea marcator al Ligii, cu o medie de 19.7 puncte pe meci.

Acesta a mai jucat în Ucraina și în Olanda, pentru Politekhnika-Halychyna Lvov, respectiv Rotterdam Challengers, având medii de peste 15 puncte pe joc la ambele formații.

Anthony Miles este un scorer prin definiție, numărându-se printre cei mai buni marcatori all-time ai Universității Lamar. De-a lungul a patru sezoane petrecute în campionatul universitar nord-american, noua achiziție a Energiei a marcat 1487 puncte, reușind alte 530 recuperări. De asemenea, și-a mai trecut în statistica totală 400 assisturi și 150 intercepții.

Videoclipul de prezentare al jucătorului Anthony Miles îl puteți urmări accesând acest link.

www.sportingorj.ro
Comentează!

3 Comentarii până acum

  • Radu spune:

    Ultimul loc în Ucraina, penultimul în Polonia, locul 5 din 8 în Olanda! Mulțumesc de asemenea jucător! Sau poarte, cine știe, o fi! Parcă seamănă cu wisseh, adică totul la mine! Dar cu așa ceva nu faci performanta. Sa nu uitam ca cei de anul competițional trecut au fost aduși de altcineva, nu de actualul. Sper din tot sufletul sa mă înșel! HAI ENERGIA!

  • Radu spune:

    La ce echipa? Locul 15 din 16? Corect?

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.