RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Lazar Radosavljevic, ultima achiziție a Energiei Târgu Jiu

/ 17 iunie 2015
Acesta evoluează pe poziția 4 și îl va înlocui, cel mai probabil, pe Nemanja Milosevic, care are șanse infime de a continua la Târgu Jiu.

1380560_Lazar-Radosavljevic

Lazar Radosavljevic este ultima găselniță a Energiei Târgu Jiu, informează eurobasket. Născut pe 9 aprilie 1990, sârbul măsoară 2.04 metri și cântărește 99 de kilograme, fiind un jucător pentru poziția 4. Ultimul sezon l-a prins pe acesta în Polonia, la Asseco Prokom, iar din punct de vedere statistic nu a încântat, având medii de 5.9 puncte și 2.7 recuperări.

În ediția 2013/2014, Lazar a fost pregătit de Antonis Constantinides, îmbrăcând echipamentul lui Apoel Nicossia. În Cipru, el a încheiat cu 13.2 puncte și 3.1 recuperări.

De-a lungul carierei, Radosavljevic a mai trecut prin curtea celor de la Steaua Roșie Belgrad și Mornar Bar. Cu patru ani în urmă, el a reprezentat Serbia la Campionatul European destinat jucătorilor sub 20 de ani, găzduit atunci de orașul spaniol Bilbao.

În altă ordine de idei, ultima achiziție a oltenilor va fi, cel mai probabil, înlocuitorul lui Nemanja Milosevic. Fostul număr 10 al Energiei a primit numeroase oferte în această vară, mult peste cea i-a putut oferi medaliata cu bronz în EuroChallange și în campionat, iar o despărțire pare iminentă.

www.sportingorj.ro
Comentează!

2 Comentarii până acum

  • energyFan spune:

    Cum adica va fi ultima achizitie? Adica nu mai vine niciun strain? pai si cine-i inlocuieste pe cei plecati? avem doar 7 confirmari+ radosavljevic, asa ca nu cred ca va fi ultima achizitie asa cum spui tu in articolul asta. Sper sa n-ai dreptate, eu totusi cred ca mai vin baschetbalisti in locul lui Watson, Gliniadakys, Darby. Plus ca sper ca macar Porter TROUPE sa ramana!

    • Ultima achiziție până în momentul de față, nu a verii. Bineînțeles că vor continua transferurile, încă mai sunt multe posturi de acoperit.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.