RSS post comments feeds rss email feeds twitter

EXCLUSIV. Troupe, încă un sezon în Gorj

/ 3 iulie 2015
Poate cel mai longeviv și, cu siguranță, cel mai iubit american care a jucat vreodată la Energia, Porter Troupe și-a dat acordul pentru contractul pus pe masă de conducerea olteană.

Porter-Troupe-2

Energia Târgu Jiu a primit în cursul acestei zile răspuns favorabil în cazul ofertei de prelungire înaintate lui Porter Troupe. Americanul a acceptat să-și continue cariera în Gorj, iar, cu prilejul ediției 2015/2016, jucătorul originar din Manhattan își va trece în CV al treilea an consecutiv alături de medaliata cu bronz EuroChallange și al șaptelea sezon petrecut la formatia ce a promovat în 2008 pe prima scenă a baschetului românesc.

Porter Troupe a împlinit pe 25 martie vârsta de 32 ani, dar a fost unul dintre principalii artizani ai succesului răsunător înregistrat de echipa sa în competiția europeană și în campionat. Extrema americană a avut 11.8 puncte, 2.5 recuperări, 2.5 assisturi și un procentaj de 35% la 3 puncte în EuroChallange, iar în Liga Națională, Porter a încheiat cu o linie statistică formată din 13.6 puncte, 3.4 recuperări, 2.8 assisturi și 38.5% din spatele liniei de 6.75 metri.

În carieră, Porter a mai trecut pe la Al Moutahed Tripoli, în Liban, și Apoel Nicosia, în Cipru, unde a fost pregătit de actualul tehnician al Energiei Târgu Jiu, Antonis Constantinides.

Amintim faptul că Louis Darby, compatriotul lui Troupe și alt jucător care a pus umărul la ascensiunea formației alb-albastre, s-a retras din activitate în această vară, la 31 de ani.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.