RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Constantinides: „Nu voi uita niciodată că Energia m-a făcut ceea ce sunt acum”

/ 23 decembrie 2015
Cipriotul se confruntă cu probleme de familie, iar decizia de a lua drumul statului Kosovo are la bază o ofertă de nerefuzat venită din patea lui Sigal Prishtina, care poate fi doar spre binele familiei sale.

img_3093-qpr

Soția cipriotului Constantinides a fost diagnosticată cu o boală gravă la începutul toamnei, urmând în ultima vreme un tratament costisitor. Gândindu-se la viitorul său, cipriotul spune despre oferta lui Sigal că este una de nerefuzat: „Este decizia mea, am vorbit cu domnul Cumpănaşu acest lucru. Este o ofertă bună, în special pentru viitorul meu. Este o ofertă de la Prishtina. Ştiţi că am o situaţie mai delicată de familie, e vorba de bani. Este un moment delicat, dificil pentru mine. Este o ofertă bună din punct de vedere financiar şi trebuie să mă gândesc la viitor. Este o ofertă de nerefuzat.”

Energia îi este datoare lui Constantinides pentru perfomanțele sezonului trecut, dar acesta este conștient, la rându-i, că venirea în România l-a urcat în top-ul european și își dorește ca într-o bună zi să revină la Târgu Jiu: „Mulţumesc celor din conducere că m-au înţeles. Este o despărţire grea, tot ceea ce am realizat ca antrenor a fost ca antrenor al Energiei. Mulţumesc staffului şi oraşului. Nu vreau să spun „la revedere”, vreau să spun „pe curând”. Într-o zi poate o să revin la Energia, nu voi uita niciodată că Energia m-a făcut ceea ce sunt acum. A fost un sezon foarte bun anul trecut, anul acesta a fost unul productiv. Aceasta este viaţa. Energia nu este doar echipa mea, este familia mea”, este nostalgic tehnicianul de 41 de ani înaintea despărțirii de Energia.

Deși se vorbea de o plecare a lui Troupe în Kosovo odată cu Constantinides, cipriotul nici nu ia în calcul un asemenea scenariu, nedorind să încurce în vreun fel parcusul echipei la care a lucrat in ultimul an și jumătate: „O să plec singur, nu vreau să periclitez viitorul echipei. Sunt conştient că o plecare a mea poate crea probleme sau nu. Depinde cine va veni”, a mai spus Constantinides.

Cipriotul a fost întrebat de conducerea gorjeană vizavi succesorul său pe banca Energiei: „Mi-am spus opinia conducerii, am fost întrebat, dar ultimul cuvânt îl va avea conducerea”. Din câte se pare varianta unui antrenor sârb ar fi agreeată în biroul secției de baschet.

Antonis Constantinides va conduce Energia pentru ultima oară duminică în partida cu Dinamo, programată la ora 18:00, în sala „Voievod Litovoi”.

www.sportingorj.ro
Comentează!

5 Comentarii până acum

 • realgorj spune:

  Iubitorii baschetului din Gorj, si nu numai, iti multumesc pentru tot ce ai realizat la Energia! Iti dorim sa treci cu bine peste situatia de acum si cand se va putea, sa revii la Tg-jiu ! Multumim Antonis!

 • nark spune:

  Mare antrenor, mare Om, mare caracter… Iti multumim pentru tot ce ai facut pentru urbea de pe Jiu, pe considerente sportive si nu numai! Succes la Sigal si sanatate sotiei si familiei! Sarbatori cu bine; te asteptam, din nou, intr-o zi…

 • cata spune:

  Multumim pentru momentele minunate traite in
  Sala sporturilor. Mult succes si speram Sa revii intr- o zi la Tg jiu Antonis!

 • energifan spune:

  Multa sanatate sotiei tale,o adevarata DOAMNA!Sa atate multa zi baietilor tai si nu in ultimul rand tie.Multumesc ptr.tot ce ai facut ptr.acest club.

 • energifan spune:

  Sanatate multa si baietilor.La multi ani,coach!!!@

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.