RSS post comments feeds rss email feeds twitter

EXCLUSIV. Antonis Constantinides va semna, săptămâna viitoare, prelungirea cu Energia

/ 17 mai 2015
De numele cipriotul se leagă cele mai mari performanțe înregistrate de Energia Târgu Jiu în istoria clubului, locul 3 în EuroChallange și TOP 4 în Liga Națională.

2_8_3_241

Principalul artizan al succeselor Energiei, Antonis Constantinides, va semna săptămâna viitoare, mai exact joi, un nou contract cu formația din orașul lui Brâncuși. După ce au pus mâna pe medaliile de bronz ale competiției FIBA EuroChallange, fiind cea mai mare surpriză din istoria întrecerii, titulatură ce-i poate atrage Energiei un wild-card pentru sezonul 2015/2016, gorjenii caută ultimul loc pe podium și în campionat.

Oferta venită din partea conducerii oltene l-a convins pe cipriot să continue la Târgu Jiu și din stagiunea următoare, iar ideea continuității pare să fie agreată la Energia. Cu siguranță, se va încerca păstrarea celor mai importanți jucători, asta în funcție de ofertele pe care aceștia le vor avea după jocurile magnifice reușite în culorile roș-albastre.

Pe de altă parte, va fi interesant de urmărit cum își va construi Constantinides lotul în vara ce stă să înceapă, deoarece în perioada din intersezon a anului 2014, acesta a preluat echipa când roster-ul era deja alcătuit, singurele adiții ale cipriotului fiind Michal Kremen, Tony Woods și Marian Minea. Ulterior, la Târgu Jiu au mai fost aduși Larry Turner și Andreas Glyniadakis.

Astăzi, cu începere de la ora 18:00, oltenii își pot asigura calificarea direct în grupele EuroChallange, fără a mai aștepta vreo invitație venită din partea competiției. Dacă Energia își va adjudeca și Meciul 2 al finalei mici, împotriva Stelei CSM București, medaliile de bronz vor ajunge la gâtul protagoniștilor chiar în fața propriilor suporteri.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.