RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Antonis Constantinides: „Este o muncă de familie”

/ 18 martie 2015
Cipriotul a condus și conduce performanțele Energiei din Europa, iar calificarea în Final-Four-ul EuroChallange, alături de gorjeni, reprezintă o bornă foarte importantă, dacă nu cea mai importantă, în cariera sa de până acum.

13_10_40_462

La finalul jocului care a asigurat calificarea Energiei în careul de ași FIBA EuroChallange, tehnicianul cipriot Antonis Constantinides a felicitat întreaga familie a proaspetei semi-finaliste și, bineînțeles, al șaselea jucător îmbrăcat la fiecare partidă în galben-roșu, publicul.

„Este o muncă de familie ceea ce s-a întâmplat acum și vom termina sezonul în acest fel. Sper din suflet ca limita noastră să nu fie în Final-Four, avem șansa noastră de a ajunge în finală și de a ne lupta pentru trofeu. Vreau să le mulțumesc fanilor noștri, au fost extraordinari în această seară, mai ales în primele două sferturi în care noi am fost foarte nervoși ca și echipă. Ne-au dat foarte multă energie și cred, ca și antrenor, că am meritat 100% victoria cu Le Mans. Pentru că în toată această perioadă, toată lumea a vorbit despre jucători și despre mine, vreau să spun ceva și despre doi dintre partenerii mei, Claudiu Alionescu și Bojan Hristovski, deoarece au o parte importantă la acest succes pe care l-am avut. De asemenea, vreau să-i mulțumesc inimii mele, și jucătorilor care au fost în prima parte a campionatului alături de noi, Daniel Tudosă, Vasile Ștefan, Frankie Sullivan și Larry Turner”, Antonis Constantinides, antrenor Energia.

Energia Târgu Jiu va da peste Trabzonspor Medical Park în semi-finalele competiției. Celelalte două formații calificate și care își vor disputa al doilea loc în marea finală sunt Fraport Skyliners Frankfurt și JSF Nanterre.

Final-Four-ul se va desfășura între 24 și 26 aprilie anul curent, iar gazda evenimentului va fi anunțată ulterior.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.