RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia a învins Craiova în meciul de prezentare

/ 27 august 2015
Energia și-a prezentat noua echipă de baschet, cea cu care antrenorul Constantinides speră să repete rezultatele excelente din sezonul precedent. Gorjenii au învins cu 65-50 pe SCM U Craiova în primul amical din presezon.

baschetbalisti 27În fața unei săli, din nou, pline, Energia a evoluat destul de bine având în vedere că echipa gorjeană sea flă la primul meci amical și că are în componență nu mai puțin de opt jucători noi față de sezonul trecut. Cu o apărare destul de exactă și un contraatac tăios, Energia nu a avut probleme în a se impune în fața echipei din Bănie, doar primul sfert fiind câștigat de oaspeți. Noile achiziții s-au comportat onorabil la debutul în fața propriilor suporteri, Miles, Diggs, Eziukwu și Guțoaia înscriind fiecare mai mult de 10 puncte.

De la prezentarea lotului și de la acest meci a lipsit doar Lamont Mack, ultimul care a semnat cu Energia și care a ajuns la Târgu Jiu după terminarea partidei.

După acest succes clar în fața rivalului zonal, partener tradițional în meciurile de pregătire din presezon, Energia se pregătește ca la sfârșitul săptămnii să participe la turneul ce-i poartă numele, turneu organizat la Târgu Jiu și la care vor mai participa U BT Cluj Napoca, BC Mureș și CSM Oradea.

Energia Târgu Jiu – SCM U Craiova 65-50 (18-19, 18-10, 16-9, 13-12)

Sala Sporturilor, Târgu Jiu, spectatori: 800

Energia: Miles (10), Sanda, Troupe (7), Eziukwu (11), Andrei, Șanta (6), Bratoloveanu, Mihuți, Radosavljevic (8), Aktaș (2), Guțoaia (11), Diggs (10). Antrenor: Antonis Constantinides.

SCM U: Petrișor, Ciotlăuș, Bojovic (5), Djurasovic (15), Burlacu (7), Djurkovic (2), Negoițescu (3), Micic (6), Jovanovic (11), Peters (1). Antrenor: Oliver Popovic.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.