RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia a câştigat amicalul susţinut ieri la Craiova

/ 12 ianuarie 2011

Trupa lui Slobodan Nikolic s-a descurcat destul de bine în faţa echipei SCM U Craiova reuşind să câştige cu 75-64 amicalul disputat ieri la Craiova în ciuda faptului că în cursul dimineţii baschetbaliştii echipei gorjene au efectuat vizita medicală.

„Echipa s-a mişcat destul de bine în condiţiile date şi suntem optimişti înaintea debutului returului. Deocamdată nu mai sunt probleme mari, jucătorii scăpând de reducerea salarială odată cu plecarea lui Căpuşan, diminuarea bugetului fiind acoperită acum de salariul pe care acesta îl avea la Energia”, a declarat preşedintele secţiei de baschet, Marius Vlaicu.

SCM U Craiova – Energia Rovinari 64-75 (12-18, 21-13, 16-26, 15-18)

Energia Rovinari: Mocanu (13), Lupusavei (9), Bigus (11), Nikolic (16), Troupe (10), Darby (10), Kalanji (3), Gliga (3), Stroescu, Oluic şi Alionescu. Antrenor: Slobodan Nikolic.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!

5 Comentarii până acum

  • Ady spune:

    Bossul cel mare al clubului Ducu e multumit?…

    • Fan Energia spune:

      Seful Ducu ar fi pe deplin multumit daca protejatul sau „marele antrenor” Stroescu ar da si el ceva randament (dar nu la frecatul banci !!!)Esti multumit domnule presedinte sa fi ciuca batai de joc a unor SPECIALISTI ???????????????

  • secundul spune:

    nu va mai agitati ca oricum de la anul se desfiinteaza echipa !!

  • Mda spune:

    si totusi mai ramane o problema uriasa….tot au ramas 6 straini la echipa….in loc sa-i dea afara pe cei 2 sarbi si sa aduca pe cineva care sa joace…din salariile celor 2 se putea plati un jucator bun….chiar si roman putea sa fie…

  • Cristy spune:

    Ai dreptate.Dar ce sa faci daca ne conduce cineva ca Ducu…??!!!?!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.