RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Victorie cu emoții

/ 13 decembrie 2015
Energia a câștigat la limită ultimul meci de campionat din 2015, scor 26-25 (13-12) cu Potaissa Turda, și încă mai speră la un loc în play-off.

7        Meciul cu Potaissa Turda putea fi câștigat lejer de trupa lui Bozo Rudic, care după o primă repriză echilibrată a făcut un joc bun în primele 20 de minute ale reprizei secunde, însă după ce a ajuns la un avantaj de șase goluri, tabela indicând 24-18 în minutul 52, a cedat inițiativa, iar când oaspeții s-au apropiat au cedat și psihic. Potaissa a fost la un pas de a întoarce scorul, a venit la un singur gol în spatele Energiei și a avut și ultimul atac, dar gorjenii având în George Șelaru un adevărat înger păzitor. Oaspeții au avut o aruncare de la 9 metri cu 2 secunde înainte de final, mingea a trecut de zidul făcut de gorjeni, dara Șelaru a scos de la rădăcina barei și Energia s-a impus la limită.

„Nu știu ce să zic… Știam că va fi greu, dar am făcut niște greșeli ca la copiii de 12 ani, mai ales în atac. În apărare, până prin minutul 56 am stat destul de bine. Am ratat aproape 20 de mingi și nu mi se pare normal. Totuși, chiar și așa am avut un avantaj de șase goluri, dar am pierdut patru mingi fără să aruncăm la poartă. Am băgat pe final jucătorii care au experiență, am vorbit cu ei, am luat time-out. Am vorbit despre apărarea asta a lor avansată, am făcut și la antrenamentul de ieri seară, dar asta e… bine că am câștigat, bine că nu s-a întâmplat ca la meciul cu Călărașiul, unde am pierdut două puncte”, Bozo Rudic, antrenor Energia Târgu Jiu.

Ne așteptam să fie un meci echilibrat. Și Energia este în suferință de puncte, probabil că și ei își joacă șansa la un loc de play-off și o au în continuare. Noi, din păcate, nu am reușit să ne adunăm pentru acest meci, am avut ghinion cu accidentarea din prima repriză a lui Savic, unde s-a destabilizat puțin apărarea. A fost un final care ne-a aparținut în totalitate, dar lipsa de șansă la unele faze a făcut ca echipa din Târgu Jiu să câștige la un gol. Asta nu-i scade din merite, îi felicit, le doresc succes în continuare”, Horațiu Gal, antrenor Potaissa Turda.

Energia Târgu Jiu – Potaissa Turda 26-25 (13-12)

Sala Sporturilor, Târgu Jiu, spectatori: 400

Energia: Șelaru, Bucătaru, Țenghea – Iancu (1), Nistor (4), Bejinariu (2), Tîrzioru, Pralica (4), Țuțu (2), Șoldănescu, Mledenciu, Enache, Giotoiu (5), Stoica (4), Acatrinei (4), Păunică. Antrenor: Bozo Rudic.

Potaissa: Pallag, Varo, Coman – Cîntec (1), Rotaru (4), Thalmaier (1), Suciu (2), Laslo, Pavel (2), Adomnicăi (2), Lazar (3), Ștef, Savic (2), Amihăesi (7), Grigoriev (1). Antrenor: Horațiu Gal.

Arbitri: Bogdan Stark / Romeo Ștefan.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.