RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Edi Iordănescu vrea Italia și Anglia a Euro

/ 10 decembrie 2015
Acest weekend va fi cel în care echipa națională își va afla adversarii din grupă la Campionatul European de Fotbal din Franța.

edi-iordanescuToată lumea este conectată la acest eveniment și fiecare își face grupa în funcție de ceea ce ar dori să vadă la echipa națională la acest turneu final. Antrenorul Pandurilor, Edi Iordănescu, și-ar dori o grupă cu două foste campioane, două echipe puternice, dar în compania cărora naționala României a demonstrat că se poate descurca: „Mi-aș dori Anglia din prima urnă pentru că de-alungul istoriei am făcut rezultate bune cu ei, aș dori din urna a doua Italia, pentru că am jucat cu ei, și mi-aș dori din ultima urnă Islanda, pentru că tot sunt echipa revelație. Am avea în grupă două foste campioane și Islanda în poziție de outsider. Dacă suntem valoroși, lăsăm sau Italia sau Anglia acasă”, a declarat tehnicianul echipei târgujiene.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.